Zonvakantie

Zoek je de ideale zonvakantie? Dan ben je bij Apoll at Home Jolanda de Koning aan het juiste adres

Heerlijk met de voeten in het zand ontspannen in de zon, wandelen over de boulevard en een drankje doen op een gezellig terras dat is de ideale zonvakantie.

Vooral in de zomermaanden trekken er veel mensen richting het middellandse zeegebied om te genieten van een  relaxte vakantie. Spanje, Italië, Frankrijk, Griekenland en Portugal zijn geliefde bestemmingen.
Tegenwoordig zijn de Caribische eilanden ook erg geliefd voor een heerlijke vakantie in de zon zoals Curacao, Aruba en Bonaire.

Tijdens je vakantie kan je verblijven in een hotel, appartement of bungalow. Dit kan op basis van logies, halfpension of all inclusive. Toch liever een eigen villa ook dat kan ik voor je regelen.

Ook in de wintermaanden kan je op veel bestemmingen nog genieten van de zon. Populaire winterzon bestemmingen zijn de Canarische eilanden, Egypte, Kaapverdië, Gambia, Senegal en de Caribbean.

Ik werk samen met veel grote touroperators maar ook met kleine touroperators die meer authentieke en kleinschaligere vakanties aanbieden.

Ben je op zoek naar een heerlijke zonvakantie! Vraag dan een reisvoorstel aan.