Zoek & Boek

Laat je inspireren of zoek en boek zelf je reis

Wil je toch liever zelf op zoek naar jouw droomvakantie!  Hieronder vind je  geselecteerde reisorganisaties waar je zelf jouw reis online zoeken &  boeken. Deze reisorganisaties zijn allemaal aangesloten bij ANVR, SGR en het calamiteitenfonds.

Kom je er zelf  toch niet helemaal uit dan kan je me natuurlijk altijd bellen, appen of mailen dan boek ik de reis voor je in of kijken we er samen naar.

De afhandeling van de reis en de reisbescheiden lopen gewoon via mij. Alleen als je tickets boekt bij KLM gaat alles rechtstreeks via KLM.

Rondreisshop

Ben je op zoek naar rondreis! Individueel of een groepsrondreis met begeleiding. Bij de rondreisshop bieden we reizen aan over de hele wereld. Zit er niet bij wat je zoekt dan kunnen we ook een reis voor je op maat samenstellen. 

Fly to the west

De manier om zoveel mogelijk van een bestemming te zien is door middel van een mooie rondreis! Tijdens een rondreis met de auto of camper zie je de prachtigste plekken in Canada, Amerika of Europa.  

Weg van de massa

Ben je op zoek naar kleinschalige en authentieke accommodaties op bijzondere bestemmingen inclusief autohuur. Dan is weg van de massa iets voor jou.

Vliegreizen

Heb je alleen een vliegticket nodig. Zoek en boek hier je losse vliegticket naar alle bestemmingen op de wereld

Hotels

Ben je op zoek naar een hotel ergens op de wereld. Bij booking.com vind je een groot aanbod van appartementen en hotels over de hele wereld 

Excursies en Attracties

Ben je op zoek naar tickets voor musea, attracties en excursie voor jouw vakantie. Boek hier en ontvang je tickets direct op je mobiel.