Zoek & Boek

Laat je inspireren of zoek en boek zelf je reis

Wil je toch liever zelf op zoek naar jouw droomvakantie!  Hieronder vind je  geselecteerde reisorganisaties waar je zelf jouw reis online zoeken &  boeken. Deze reisorganisaties zijn allemaal aangesloten bij ANVR, SGR en het calamiteitenfonds.

Kom je er zelf  toch niet helemaal uit dan kan je me natuurlijk altijd bellen, appen of mailen dan boek ik de reis voor je in of kijken we er samen naar.

De afhandeling van de reis en de reisbescheiden lopen gewoon via mij. Alleen als je tickets boekt bij KLM gaat alles rechtstreeks via KLM.

Camperreizen

Ben je op zoek naar avontuur en vrijheid ver weg van het massa toerisme.
Dan is het huren van een camper echt iets voor jou. Overnacht op de mooiste plekken en geniet van de natuur. Tegenwoordig is het ook mogelijk om een camper in Europa te huren.

Rondreizen

De manier om zoveel mogelijk van een bestemming te zien is door middel van een mooie rondreis! Tijdens een rondreis zie je de prachtigste plekken. Een rondreis kan je op individuele basis maken of in groepsverband.

Weg van de massa

Ben je op zoek naar kleinschalige en authentieke accommodaties op bijzondere bestemmingen inclusief autohuur. Dan is weg van de massa iets voor jou.

Vliegreizen

Heb je alleen een vliegticket nodig. Zoek en boek hier je losse vliegticket naar alle bestemmingen op de wereld

Hotel

Ben je op zoek naar een hotel! Dichtbij of ver weg, eenvoudig of luxe de mooiste hotels vind je hier.

Cruise vakanties

Zoek en boek hier je cruise vakantie. Je vind hier meer dan 25 cruise rederijen over de hele wereld.

Wandelvakanties Europa

Boek hier je wandelvakantie op de mooiste plekken in Europa.

Excursies en Attracties

Ben je op zoek naar tickets voor musea, attracties en excursie voor jouw vakantie. Boek hier en ontvang je tickets direct op je mobiel.