Wintersport in Canada

Wintersport in Canada
Wintersport in Canada

Bij veel wintersporters staat een keer skiën of snowboarden in Canada op hun bucketlist. Bij mij dus ook Januari 2017 ben ik met mijn gezin 9 dagen naar Whistler in Canada geweest. Het was echt geweldig en ik kan het iedereen aanraden als je eens wat anders wil dan de drukke skigebieden in Oostenrijk. Voor de  aprésski kunt u in Whistler terecht in gezellige Ierse pubs, bars en loungeachtige bars vaak met dj of livemuziek. Het dorp Whistler is in de winter net een sprookje als u in de avond uren door de straten loopt. Er is zijn genoeg restaurants in allerlei prijsklassen.  Skiën in Whistler is echt een aanrader.

Whistler by night   Pistes Whistler Canada   Sneeuwscooter safari Canada  

Het prijsniveau qua skipassen ligt iets hoger maar daar heb je dan ook wel wat voor.
Het is heel belangrijk als je naar Canada wilt je op tijd de passen en reis regelt tot 1 november hebben ze veel vroegboekkortingen.
De skigebieden zijn uitgestrekt en niet druk en sneeuwzeker en alleen de sneeuwkwaliteit is een reden om de reis naar Canada te maken.

De skigebieden Jasper, Banff & Lake Louise en Whistler zijn groot en bieden veel verschillende pistes voor elk niveau. Er zijn ook veel andere activiteiten mogelijk zo als hondensledetochten, helicopterskiën, sneeuwscooter tour, ziplinen en sneeuwschoenwandelingen.

Rechtstreeks vliegen met KLM

Vanaf Schiphol wordt er rechtstreeks 3x per week naar Edmonton gevlogen (dinsdag, donderdag en zondag) en 1 x per week naar Calgary en Vancouver (zaterdag)

Voor wie denkt dat een reis naar Canada onbetaalbaar is heb ik goed nieuws. Vanaf € 989,00 (op basis van 4 personen) biedt onze partner OAD een arrangement aan in Jasper National Park. Inclusief vlucht, transfer, 7 overnachtingen op basis van logies, 6 daagse skipas en het gratis meenemen van uw ski uitrusting.

Het is nu tijd geworden om deze reis van uw bucketlist af te strepen dus wacht niet langer en geniet nu van de poedersneeuw en de lage Canadese dollar.

Bekijk hier de nieuwe OAD gids voor wintersport in Canada en laat u inspireren.
Meer weten neem dan contact met mij op of vraag een reisvoorstel aan. 

Reisvoorstel aanvragen