Wandelvierdaagse van Marbella 2023

Wandel je ook mee met de wandelvierdaagse van Marbella  2023?

Van 5 t/m 8 Oktober 2023 wordt de wandelvierdaagse van Marbella voor de 12e keer gehouden. De editie van 2022 was een groot succes met hoogste aantal deelnemers ooit.  De  Marbella 4 Days Walking is in 2010 begonnen en geïnspireerd door de wandelvierdaagse van Nijmegen.  De wandelingen tijdens dit vierdaagse wandelevenement voeren je door het prachtige landschap van de Costa del Sol.

Plaza del Mar start en finish

Plaza del Mar is het vertrekpunt voor de routes van 10, 20 en 30 kilometer die je door de stad, de natuur en langs het strand voeren. De laatste dag, 08 oktober wordt je met luid gejuich begroet bij de Vía Gladiolo aan de boulevard.

Je kan vier dagen meelopen maar het is ook mogelijk om één of twee dagen mee te wandelen.  Lijkt het je leuk om mee te doen neem dan contact met mij op. Dan kunnen we in overleg de juiste reis voor je samenstellen. Het is ook mogelijk om wat extra vakantiedagen aan je reis toe te voegen.

Inschrijving voor alle vier de dagen is € 75,00.  Heb je al eerder meegelopen geef dan je inschrijfnummer door zodat je de juiste medaille krijgt.

Er zijn mogelijkheden voor appartementen, bed & breakfast, hotels met ontbijt of hotels met halfpension of zelfs All inclusive. Hoe eerder je boekt hoe goedkoper de vluchtmogelijkheden zijn. En de kans dat je een accommodatie hebt op loopafstand van de start/finish. Wist je dat er in Marbella heel veel leuke restaurants zijn aan de boulevard en in de oude binnenstad waar je heerlijk kan eten.

Vluchten zijn mogelijk vanaf Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven.

Meer informatie over de Marbella 4 Days Walking kan je vinden op de officiële website van marbella4dayswalking

In samenwerking met OAD en TUI kan ik je diverse wandelarrangementen aanbieden. Wil je meer informatie over deze arrangementen neem dan contact met mij op.

Wil je afwijkende verblijven boeken of een andere accommodatie vraag dan een reisvoorstel aan.

Er is veel animo voor de Marbella4days walking dus wacht niet te lang met boeken. Veel populaire accommodaties zijn snel volgeboekt.

Vanaf Marbella kan je een prachtige excursie maken naar de Caminito Del Rey. Deze wandeling moet bij iedereen op zijn bucketlist staan.

Vraag een reisvoorstel aan voor de mogelijkheden