Wandelvierdaagse van Marbella 2022

Wandel je ook mee met de wandelvierdaagse van Marbella  2022?

Van 6 t/m 09 Oktober 2022 wordt de wandelvierdaagse van Marbella voor de 11e keer gehouden. De editie van 2021 was een groot succes maar nog wel met Covid 19 beperkingen. Hopelijk mogen we in 2022 een feestje vieren op de Plaza del Mar zonder mondkapjes.  Geïnspireerd door de populaire Nijmeegse Vierdaagse, organiseert Marbella 4 Days Walking dit gezellige vierdaagse wandelevenement aan de Spaanse Costa del Sol. De wandelingen voeren je door het prachtige achterland, door de stad en langs het strand van Marbella

Plaza del Mar start en finish

Plaza del Mar is het vertrekpunt voor de routes van 10, 20 en 30 kilometer die je door de stad, de natuur en langs het strand voeren. De laatste dag, 09 oktober wordt je met luid gejuich begroet bij de Vía Gladiolo.

Je kan vier dagen meelopen maar het is ook mogelijk om één of twee dagen mee te wandelen.  Lijkt het je leuk om mee te doen neem dan contact met mij op. Dan kunnen we in overleg de juiste reis voor je samenstellen. Het is ook mogelijk om wat extra vakantiedagen aan je reis toe te voegen.

Inschrijving voor alle vier de dagen is € 75,00.  Heb je al eerder meegelopen geef dan je inschrijfnummer door zodat je de juiste medaille krijgt.

Er zijn mogelijkheden voor appartementen, bed & breakfast, hotels met ontbijt of hotels met halfpension of zelfs All inclusive. Hoe eerder je boekt hoe goedkoper de vluchtmogelijkheden zijn. En de kans dat je een accommodatie hebt op loopafstand van de start/finish. Wist je dat er in Marbella heel veel leuke restaurants zijn aan de boulevard en in de oude binnenstad waar je heerlijk kan eten.

Vluchten zijn mogelijk vanaf Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven.

Meer informatie over de Marbella 4 Days Walking kan je vinden op de officiële website van marbella4dayswalking

In samenwerking met OAD en TUI kan ik je diverse wandelarrangementen aanbieden. Wil je meer informatie over deze arrangementen neem dan contact met mij op.

Wil je afwijkende verblijven boeken of een andere accommodatie vraag dan een reisvoorstel aan.

Er is veel animo voor de Marbella4days walking dus wacht niet te lang met boeken. Veel populaire accommodaties zijn snel volgeboekt.

Vraag een reisvoorstel aan voor de mogelijkheden