Wandelvierdaagse Mallorca 2023

Mallorca Walking Event La Primavera 2023

Wandel jij ook gezellig mee?  Van 18 t/m 21 April 2023 kan er weer gewandeld worden op dit prachtige Spaanse eiland.

De 5e editie van de wandelvierdaagse van Mallorca was een groot succes. In de prachtige omgeving van Cala Ratjada hebben 350 wandelaars genoten van de mooie routes.

Lees hier mijn verslag over de de 5e editie van April 2022. 

Capdepera

Capdepera is een authentiek plaatsje en staat bekend om zijn burcht. Vanaf de burcht kan je het nabij gelegen eiland Menorca zien liggen. Vlakbij Capdepera ligt het pittoreske vissersplaatsje Cala Ratjada wat nog veel van zijn oude charme heeft weten te behouden.

De routes nemen je mee langs mooie plekken en je ontdekt een andere kant van Mallorca met charmante dorpjes en prachtige stranden. Een natuurlijk maak je ook een wandeling door het nationale park Levant tijdens deze vierdaagse.

Elke dag zal de start en de finish plaatsvinden vanaf de walking village.  De startkaarten zullen kunnen afgehaald worden op Maandag 17 April  tussen 15.00 en 17.00 uur  in de Walking Village Ben je niet in de gelegenheid op maandag dan is het ook mogelijk om de  kaarten op te halen op Dinsdag 18 April om 8.30 uur.

De afstanden zijn 15 of 25 KM.

In April is het klimaat op Mallorca zacht en aangenaam een ideale temperatuur om te wandelen.

Hotels in Cala Ratjada 

Er zijn verschillende hotels die we kunnen aanbieden.

Hotel Capricho 3*** Superior
Het gezinsvriendelijke strandhotel is gelegen tussen de stranden Cala Ratjada (500 meter) en Cala Guya (900 meter) aan de oostkust van Mallorca. Het hotel ligt in het hart van het charmante dorpje Cala Ratjada en wordt omgeven door weelderige pijnboomwouden en fantastische stranden met kristalhelder water. Het busstation ligt op 5 minuten lopen.
Het hotel heeft 135 kamers en een binnen en buitenzwembad

Er zijn uiteraard ook andere hotels of appartementen te boeken

 Inschrijven Mallorca Walking Event

Wil je mee wandelen! Het  inschrijfgeld voor 4 dagen is € 85 als je geen geselecteerd hotel boekt. Boek je een geselecteerd hotel via mij bij de organisatie of via OAD dan betaal je € 65,00  voor vier dagen wandelen.

Voor het Mallorca Walking Event La Primavera kan je bij mij terecht voor kant en klare pakketten of een maatwerkreis.

Door mijn nauwe samenwerking met de organisatie van het Mallorca Walking event heb ik goede contacten en kan ik elk hotel of appartement voor je reserveren. Vluchten zijn mogelijk vanaf elke luchthaven in Nederland. Ook voor transfers en voor een huurauto kan je bij mij terecht.

Wil je eerst wandelen en daarna nog lekker een weekje genieten in Palma de Mallorca in een heerlijk hotel aan het strand of een andere plek op het eiland dat is allemaal mogelijk.

Wil je informatie of een prijsopgaaf over de wandelvierdaagse van Mallorca vraag dan een reisvoorstel aan.