Wandelvakanties Europa

Wandelen is helemaal in. Het is mogelijk om via mij allerlei wandelvakanties in Europa te boeken naar de meest uiteenlopende en bijzondere plekjes

Wandelvakanties Europa biedt vijf verschillende wandelarrangementen aan:

  • Vast verblijf
  • Trektocht
  • eilandhoppen
  • Wandelrondreis
  • Short break

Bij een vast verblijf logeer je in één of meerdere accommodaties van waaruit je dag wandelingen maakt.
Tijdens de trektochten wandel je zorgeloos van verblijf naar verblijf terwijl de organisatie van overnachtingen, bagagevervoer en transfers uit handen wordt genomen.
Als je kiest voor eilandhoppen verblijf je op twee of drie eilanden waar je de keuze hebt uit verschillende wandelingen.

Een wandelrondreis in Europa heeft een mooie afwisseling van natuur en cultuur. Altijd is er de keuze uit wandelingen in de natuur of uit korte tochten naar culturele highlights.
Shortbreak is de variant van het ‘Weekendje Weg’: 5 dagen de boel de boel laten.
Elke formule zorgt ervoor dat je je thuis gaat voelen in een mediterrane streek. De reizen zijn stuk voor stuk individueel, dus niet in een groep of met een gids. Onderweg overnacht je in kleinschalige accommodaties waar je door de eigenaar goed verzorgt wordt.

De Wandelingen

De wandelingen zijn door de medewerkers wandelvakanties Europa zelf uitgezet en beschreven. Het zijn authentieke tochten, veelal door de lokale bevolking aangewezen. Dat kunnen veetrekroutes zijn of muilezelpaden die de dorpen onderling verbinden, soms nog in gebruik door een enkele herder.

Op alle bestemmingen heeft wandelvakanties Europa zes tot acht wandelingen uitgezet, dit zijn zowel lichtere als stevige tochten. Je kan dus zelf kiezen of u een lichte of zware toch wilt maken. De zwaarte van de wandelingen is aangegeven met voetjes.
Licht= 1 voetje, ontspannen = 2 voetjes, inspannend = 3 voetjes, stevig = 4 voetjes en zwaar = 5 voetjes.

Wandelvakanties Europa biedt wandelingen aan op de Canarische Eilanden, Griekenland, Gozo, Italië, Kroatië, Portugal, Spanje en Turkije.

Wil je inspiratie op doen of zelf jouw wandelvakantie boeken klik dan op de link hieronder. Heb je vragen of wilt je een offerte vraag dan een reisvoorstel aan.