Wandelreizen

Wandelreizen worden steeds populairder bij jong en oud.

 

Ontdek de wereld te voet en laat je betoveren door adembenemende landschappen tijdens een prachtige wandelreis.

De afgelopen jaren heeft de trend van wandelevenementen in het buitenland een indrukwekkende groei doorgemaakt. Het begon allemaal met de Wandelvierdaagse in Marbella, die 11 jaar geleden van start ging en sindsdien uitgegroeid is tot een groot succes. Inmiddels zijn er diverse andere wandelevenementen in het buitenland, waaronder de Valencia Walking Experience, de Wandelvierdaagse van Toscane, de Wandelvierdaagse van Mallorca, Girona, Castlebar en de Wandelvierdaagse van Paramaribo.

De populariteit van wandelreizen neemt toe. Ik werk samen met diverse reisorganisaties die wandelreizen aanbieden waarbij zij vervoer van de bagage aanbieden tijdens je wandelreis.  Dit stelt wandelaars in staat om volop te genieten van de prachtige routes en schilderachtige omgevingen, zonder zich zorgen te hoeven maken over hun bagage.

Populaire wandelbestemmingen zijn Spanje, Portugal, Oostenrijk, Madeira, de Azoren maar ook Tasmanië in Australië heeft meer dan 60 wandelroutes. Op deze website vind je alle informatie over wandelingen in Australië.

Laat mij je wandelvakantie verzorgen en je hoeft alleen nog maar je wandelschoenen aan te trekken en te genieten van alle prachtige wandelroutes op je bestemming.

 

Agenda 2024

wandelvierdaagse van Mallorca 16 t/m 19 April 2024

Valencia Walking Experience 15 t/m 19 Mei 2024

Castlebar4 days walking 4 Juli t/m 7 Juli 2024

Wandelvierdaagse van Toscane helaas in 2024 geen wandelvierdaagse in Toscane

Marbella 4 days Walking 3 t/m 6 Oktober 2024

Valencia Walking Experience 9 t/m 13 Oktober 2024

 

Al vele jaren regel ik de reizen voor wandelaars naar bovenstaande evenementen. Zelf bezoek ik meestal ook het evenement dus ik kan je alles uit eigen ervaring adviseren. Ter plaatse bezoek ik altijd de accommodaties om te kijken of die in orde zijn.

Wil je ook een keer mee wandelen tijdens één van deze evenementen in het buitenland? Ik help je graag met het uitzoeken van de juiste reis.

Ik werk samen met alle touroperators zoals OAD en TUI maar het is ook mogelijk om een reis op maat voor je samen te stellen.

Meer weten vraag dan een reisvoorstel aan