Wandelreizen

Wandelreizen worden steeds populairder bij jong en oud.

Wandelen is gezond. Mensen wandelen steeds meer en boeken ook steeds meer wandelreizen en gaan er op uit in de buitenlucht.

De afgelopen jaren komen er steeds meer wandelevenementen bij in het buitenland. Het is begonnen met de Wandelvierdaagse in Marbella 11 jaar geleden en dit is inmiddels een groot succes. Gelukkig zijn er het afgelopen half jaar weer mooie wandelevenementen geweest in het buitenland. zoals de eerste editie van de Valencia Walking Experience, de wandelvierdaagse van Toscane en de 10e editie van de Marbella 4 days walking.

Van 9 t/m 22 Mei 2022 heb ik samen met Friends of Walking een wandelreis georganiseerd naar Santiago Compostela. In 13 dagen werd er van Porto naar Santiago de Compostela gewandeld. Alle 20 deelnemers hebben nu hun pelgrimspaspoort.

Agenda 2022

Wandelvierdaagse van Toscane 28 September  t/m 1 Oktober 2022
Marbella 4 days Walking 6 t/m 9 Oktober 2022

 

Al vele jaren regel ik de reizen voor wandelaars naar één van deze evenementen. Zelf bezoek ik ook altijd het evenement dus ik kan je alles uit eigen ervaring adviseren. Ter plaatse bezoek ik altijd de accommodaties om te kijken of die in orde zijn.

Wil je ook een keer mee wandelen tijdens één van deze evenementen in het buitenland? Ik help je graag met het uitzoeken van de juiste reis.

Ik werk samen met alle touroperators zoals OAD en TUI maar het is ook mogelijk om een reis op maat voor je samen te stellen.

Ben je op zoek naar individuele wandelreizen dan ben je bij mij aan het goede adres ik werk samen met verschillende organisaties die wandelreizen organiseren.

Meer weten vraag dan een reisvoorstel aan