Wandelreizen

Wandelreizen worden steeds populairder bij jong en oud.

Wandelen is gezond. Sinds Covid 19 wordt er steeds meer gewandeld. In Nederland kan je prachtig wandelen. Wist je dat er in het buitenland veel prachtige wandelreizen gemaakt kunnen worden.  Populaire wandelbestemmingen zijn Duitsland, Oostenrijk, La Palma, Madeira en nog veel meer landen.

De afgelopen jaren komen er steeds meer wandelevenementen bij in het buitenland. Het is begonnen met de Wandelvierdaagse in Marbella 11 jaar geleden en dit is inmiddels een groot succes. Inmiddels is er de Valencia Walking Experience, de wandelvierdaagse van Toscane, de wandelvierdaagse van Mallorca, de wandelvierdaagse van Paramaribo en worden er veel wandelreizen georganiseerd waarbij de bagage van hotel naar hotel wordt vervoerd.
Laat mij je wandelvakantie verzorgen en je hoeft alleen nog maar je wandelschoenen aan te trekken en te genieten van alle prachtige wandelroutes op je bestemming.

Van 9 t/m 22 Mei 2022 heb ik samen met Friends of Walking een wandelreis georganiseerd naar Santiago Compostela. In 13 dagen werd er van Porto naar Santiago de Compostela gewandeld. Alle 20 deelnemers hebben nu hun pelgrimspaspoort en hebben genoten van deze mooie wandeling.

 

Agenda 2023

wandelvierdaagse van Mallorca 18 t/m 21 April 2023

Valencia Walking Experience 2023 3 t/m 7 Mei 2023

Castlebar4 days walking 29 juni t/m 2 Juli 2023

4 Daagse van Paramaribo 6 t/m 9 September 2023

Wandelvierdaagse van Toscane 29 September t/m 2 Oktober 2023

Marbella 4 days Walking 5 t/m 8 Oktober 2023

 

Al vele jaren regel ik de reizen voor wandelaars naar één van deze evenementen. Zelf bezoek ik ook altijd het evenement dus ik kan je alles uit eigen ervaring adviseren. Ter plaatse bezoek ik altijd de accommodaties om te kijken of die in orde zijn.

Wil je ook een keer mee wandelen tijdens één van deze evenementen in het buitenland? Ik help je graag met het uitzoeken van de juiste reis.

Ik werk samen met alle touroperators zoals OAD en TUI maar het is ook mogelijk om een reis op maat voor je samen te stellen.

Ben je op zoek naar individuele wandelreizen dan ben je bij mij aan het goede adres ik werk samen met verschillende organisaties die wandelreizen organiseren.

Meer weten vraag dan een reisvoorstel aan