Village Nature Paris bij Disneyland Paris geopend

Village Nature Paris bij Disneyland Paris geopend
Village Nature Paris

Op 1 september is het duurzame vakantiepark Villages Nature Paris geopend.  De vakantiebestemming ligt op een steenworp afstand van Parijs en Disneyland Parijs, telt 916 cottages en appartementen en biedt vijf unieke werelden vol entertainment en avontuur.
Dit park is boekbaar via Disney met entreebewijzen voor het park. 

Met uw gezin, vrienden of uw partner, in deze unieke, groene dorpsoase leeft u op het ritme van de natuur, in een cottage of appartement langs het meer of diep in het bos.

Harmonie tussen mens en natuur

Villages Nature Paris biedt drie accommodaties: Cocoon VIP, Country Premium en Clan Comfort. Deze cottages en appartementen zijn geschikt voor gezinnen, stellen en ouderen: voor 2 tot 12 personen. Ze bevinden zich in het centrum, aan de oevers van het meer of middenin het bos en bieden een oase van rust, welzijn en luxe. 

Vijf unieke werelden

Gasten kunnen op ontdekkingstocht in de vijf unieke werelden van het vakantiepark: de Aqualagon, BelleVie Farm, Extraordinary Gardens, Forest of Legends en de Lakeside Promenade.

De Aqualagon is een waterpark van 9.000 m² waarnaast openlucht lagunes met een oppervlakte van 2.500 m² liggen die in het water van de omliggende meren stromen. Het waterpark wordt verwarmd door geothermische energie, waardoor het mogelijk is er het hele jaar door te zwemmen.

In de BelleVie Farm kunnen gasten met volle teugen genieten van het boerenleven. Hier worden zij omringd door koeien, geiten en pony’s of kunnen zij een kijkje nemen bij de moestuin of broeikas. Kinderen kunnen er een dag lang in de huid van een boer kruipen of zelf brood bakken.

De Extraordinary Gardens staan in het teken van de harmonie tussen mens en natuur. Deze prachtige tuinen zijn geïnspireerd op de vier elementen: aarde, vuur, lucht en water.

Het Forest of Legends is een bos vol sprookjes, spelletjes en magie vol schuilplaatsen en boomhutten. Hier kunnen kinderen de mooiste avonturen beleven en kennismaken met mythische verhalen.

Het kloppende hart van Villages Nature® Paris is de Lakeside Promenade met restaurants, winkels, een wijnbar en supermarkt en allerlei leuke activiteiten, zoals pétanque.

(bron: Travelution) 

Reisvoorstel aanvragen