Zuid Amerika

Zuid Amerika

Zuid Amerika is misschien wel een van de meest diverse continenten op aarde.

Een reis door Zuid Amerika staat garant voor een mix van de meest indrukwekkende natuur en culturen.

Bezoek de gletsjers in het zuiden van Argentinië en Chili. Of ontdek het wereldwonder Machu Picchu in Peru. Ontdek de Amazone in Brazilië of beklim het Andesgebergte en  natuurlijk mag een bezoek aan de  Iguazú watervallen op de grens van Brazilië en Argentinië niet ontbreken.

Zuid Amerika staat bekend om de relaxte sfeer, maar u kunt er uitstekend terecht voor een actieve vakantie!

Er zijn ook veel steden die de moeite waard zijn om te bezoeken zoals Cusco in Peru, Buenos Aires in Argentië, Rio de Janeiro in Brazilië en Cartagena in Columbia.

De meeste landen in Zuid Amerika zijn zeer geschikt voor een rondreis. Dit kan georganiseerd of individueel.

tango

Argentinië

Ontdek zelf hoe divers Argentinië is met ’s werelds spectaculairste watervallen, ruige bergen, schitterende meren en gigantische gletsjers maar ook de tango en de steaks.
Pipa Brazilë

Brazilië

Brazilië is het land van het Amazone gebied, Rio de Janeiro en de watervallen van Foz de Iguacu.
zoutmeer Atacama Chili

Chili

Chili is een langgerekt land van bijna 4300 km. Het land kent droge woestijnen in het noorden en ijzig koude gebieden met sneeuw, fjorden en
Colombia

Colombia

In Colombia vindt u Caraïbische stranden, ongerepte regenwouden, koffieplantages,  authentieke Indianenstadjes vol kleurrijke markten en koloniale steden.
Kaieteur waterval Guyana

Guyana (Brits)

Guyana is een onontdekt stukje Zuid Amerika met een Caribische touch. U vindt hier nog geen busladingen toeristen maar cultuur en natuur.
Peru

Peru

Peru is het land van de Inca's, de lama's, de indrukwekkende natuur, de sfeervolle oude steden en natuurlijk het wereldwonder Machu Picchu.
Paramaribo Suriname

Suriname

Suriname heeft een exotische mix van culturen, een ongerepte jungle, brede rivieren en bergen maar toch wordt er gewoon Nederlands gesproken.