Wandelreizen

Wandelreizen

Wandelen is gezond. Mensen boeken steeds meer wandelreizen en gaan  er op uit in de buitenlucht.

De afgelopen jaren komen er ook steeds meer wandelevenementen bij in het buitenland. Het is begonnen met de Wandelvierdaagse in Marbella 9 jaar geleden en dit is inmiddels een groot succes. Sinds een paar jaar is er begin April ook een wandelvierdaagse op Mallorca en in oktober 2019 is de eerste editie van het Tuscany Walking event gehouden in Montecatini Terme.  In 2020 kunt u begin April meewandelen met de 5e editie op Mallorca, 7 Mei is de Valencia Walking Experience, eind september Toscane en 7 oktober is de 10e jubileumeditie in Marbella. In November 2020 kunt u eventueel nog meewandelen met de 1e vierdaagse in Chiang Mai Thailand. 

Al vele jaren regel ik de reizen voor vele wandelaars naar één van deze evenementen. Zelf bezoek ik ook altijd het evenement dus ik kan u alles uit eigen ervaring adviseren. 

Lijkt het u leuk om ook een keer mee te wandelen tijdens één van deze evenementen! Ik help u graag met het uitzoeken van de juiste reis. 

Ik werk samen met alle touroperators zoals OAD, TUI en Kras maar het is ook mogelijk om een reis op maat voor u samen te stellen.

Meer weten vraag dan een reisvoorstel aan

Reisvoorstel aanvragen

Valencia Spanje

Valencia Walking Experience Mei 2020

In Mei 2020 wordt in Valencia de eerste editie van de Valencia Walking Experience gehouden.
Wandelvakanties Europa

Wandelvakanties Europa

Bij de touroperator Wandelvakanties Europa kunt u de meest uiteenlopende en bijzondere wandelreizen boeken naar de mooiste plekjes van Europa
Chiang Mai Thailand

Wandelvierdaagse Chiang Mai Thailand 2020

Save the Date van 16 t/m 19 November 2020 wordt de 1e wandelvierdaagse van Chiang Mai georganiseerd door Walking Events.
Mallorca walking event finish

Wandelvierdaagse Mallorca 2020

Komt u ook gezellig mee wandelen van  2 t/m 5 April 2020  in Capdepera op Mallorca .
Montecatini Alto

Wandelvierdaagse Toscane 2020

Van 30 September tot en met 2 Oktober 2020  wordt de tweede editie gehouden van de wandelvierdaagse  in Montecatini Terme.
wandelvierdaagse van Marbella

Wandelvierdaagse van Marbella 2020

Bent u gek op wandelen? Wandel dan van 8 t/m 11 Oktober 2020 mee met de 10 jarige jubileum editie van de  wandelvierdaagse van Marbella.