Wandelreizen

Wandelreizen

Wandelen is gezond. Mensen boeken steeds meer wandelreizen en gaan  er op uit in de buitenlucht.

De afgelopen jaren komen er ook steeds meer wandelevenementen bij in het buitenland. Het is begonnen met de Wandelvierdaagse in Marbella 9 jaar geleden en dit is inmiddels een groot succes. Sinds een paar jaar is er begin April ook een wandelvierdaagse op Mallorca en eind september is de tweede editie van het Tuscany Walking event in Montecatini Terme.  Helaas moeten er door het corona virus diverse datums aangepast worden. De 5e editie van de wandelvierdaagse op Mallorca is verplaatst naar 24 Oktober en de Valencia Walking Experience naar 17 September, eind september is dan de wandelvierdaagse van Toscane en 7 oktober is de 10e jubileumeditie in Marbella. De 1e wandelvierdaagse in Chiang Mai Thailand is verplaatst naar 2021. 

Al vele jaren regel ik de reizen voor vele wandelaars naar één van deze evenementen. Zelf bezoek ik ook altijd het evenement dus ik kan u alles uit eigen ervaring adviseren. 

Lijkt het u leuk om ook een keer mee te wandelen tijdens één van deze evenementen! Ik help u graag met het uitzoeken van de juiste reis. 

Ik werk samen met alle touroperators zoals OAD, TUI en Kras maar het is ook mogelijk om een reis op maat voor u samen te stellen.

Bent u op zoek naar individuele wandelreizen dan bent u bij mij aan het goede adres ik werk samen met verschillende organisaties die wandelreizen organiseren. 

Meer weten vraag dan een reisvoorstel aan

Reisvoorstel aanvragen

Valencia Spanje

Valencia Walking Experience September 2020

In September 2020 wordt in Valencia de eerste editie van de Valencia Walking Experience gehouden.
Wandelvakanties Europa

Wandelvakanties Europa

Bij de touroperator Wandelvakanties Europa kunt u de meest uiteenlopende en bijzondere wandelreizen boeken naar de mooiste plekjes van Europa
Mallorca walking event finish

Wandelvierdaagse Mallorca 2020

Komt u ook gezellig mee wandelen van  24 t/m 27 oktober 2020  in Capdepera op Mallorca .
Marbella vierdaagse

Wandelvierdaagse van Marbella 2021

Bent u gek op wandelen? Wandel dan van 8 t/m 11 Oktober 2020 mee met de 10 jarige jubileum editie van de  wandelvierdaagse van Marbella.
Montecatini Alto

Wandelvierdaagse van Toscane 2020

Van 30 September tot en met 2 Oktober 2020 wordt de tweede editie gehouden van de wandelvierdaagse  in Montecatini Terme.