Wandelreizen

Wandelreizen

Wandelen is gezond. Mensen boeken steeds meer wandelreizen en gaan  er op uit in de buitenlucht.

De afgelopen jaren komen er ook steeds meer wandelevenementen bij in het buitenland. Het is begonnen met de Wandelvierdaagse in Marbella 9 jaar geleden en dit is inmiddels een groot succes. Sinds een paar jaar is er begin April ook een wandelvierdaagse op Mallorca en in oktober 2019 gaat de eerste editie van start in Toscane.  In 2019 is ook de eerste wandel driedaagse “The Walk of Curacao” gehouden op dit zonnige eiland in de Caribbean. In November 2020 kunt u meewandelen met de 1e vierdaagse in Chiang Mai Thailand. 

Al vele jaren regel ik de reizen voor vele wandelaars naar één van deze evenementen. Zelf bezoek ik ook altijd het evenement dus ik kan u alles uit eigen ervaring adviseren. 

Lijkt het u leuk om ook een keer mee te wandelen tijdens één van deze evenement! Ik help u graag met het uitzoeken van de juiste reis. 

Ik werk samen met alle touroperators zoals OAD, TUI en Kras maar het is ook mogelijk om een reis op maat voor u samen te stellen.

Meer weten vraag dan een reisvoorstel aan

Reisvoorstel aanvragen

Wandelvakanties Europa

Wandelvakanties Europa

Bij de touroperator Wandelvakanties Europa kunt u de meest uiteenlopende en bijzondere wandelreizen boeken naar de mooiste plekjes van Europa
Chiang Mai Thailand

Wandelvierdaagse Chiang Mai Thailand 2020

Save the Date van 16 t/m 19 November 2020 wordt de 1e wandelvierdaagse van Chiang Mai georganiseerd door Walking Events.
Mallorca walking event finish

Wandelvierdaagse Mallorca 2020

Komt u ook gezellig mee wandelen in Capdepere op Mallorca  van 2 t/m 5 April 2020. Een geheel nieuwe omgeving voor de jubileumeditie
Montecatini Alto

Wandelvierdaagse Toscane 2020

Van 2 tot en met 5 Oktober 2019 wordt de eerste editie gehouden van de wandelvierdaagse van Toscane in Montecatini Terme.
wandelvierdaagse van Marbella

Wandelvierdaagse van Marbella 2020

Bent u gek op wandelen? Wandel dan van 8 t/m 11 Oktober 2020 mee met de 10 jarige jubileum editie van de  wandelvierdaagse van Marbella.