Thema's

Accommodatie

Accommodatie

Bent u op zoek naar een accommodatie voor uw vakantie? Dit kan een bungalow, chalet, caravan, villa of een hotel zijn van budgethotel tot vijfsterrenhotel.

Graag wil ik u hierbij helpen, ik werk samen met veel organisaties zoals Vrij Uit, TUI, de Jong Intra vakanties, Interhome, Novasol, Eurocamp, Suncamp, Expedia, Chalets.nl, Casita Travel.

Ook kan ik u een groot aanbod accommodaties aanbieden uit diverse beddenbanken waar ik mee samenwerk. Vaak zijn deze nog beter geprijsd dan bijvoorbeeld Expedia of Booking.com

Veel accommodaties kunnen ook geboekt worden met losse vluchten en autohuur zodat u op uw bestemming ook alle kanten op kan.

Reisvoorstel aanvragen

1 tour
Pretparken

Pretparken

Pretparken ze zijn er in het groot en het klein. Het leuke aan pretparken en de attracties is dat het niet uitmaakt of u nou heel oud bent of nog kind bent.

Het bekendste pretpark in Europa is  natuurlijk Disneyland Paris. In Nederland is dat de Efteling waar u tegenwoordig ook kunt overnachten.

In Duitsland vindt u het minder bekende Europapark. Dit pretpark is de afgelopen jaren meerdere malen uitgeroepen tot beste park van Europa. Dus bent u al vaker in Disney geweest en zoekt u iets anders denk dan eens aan Europapark. Bezoek het park als stop-over op weg naar uw vakantiebestemming of geniet een paar dagen in de mooie hotels van het pretpark.

Legoland is voor kinderen ook altijd erg leuk. In Denemarken staat het oudste park, maar ook in Duitsland, Dubai en Engeland kunt u een Legolandpark bezoeken. Leuk om met het hele gezin heen te gaan in combinatie met uw vakantie of gewoon een weekend tussendoor.

In België vindt u Plopsaland voor de kleintjes in combinatie met een bungalow of een gezellig hotel aan zee. Er zijn mogelijkheden genoeg.

Wilt u zelf een pretpark bezoeken vraag dan een reisvoorstel aan. 

Reisvoorstel aanvragen

2 tours
Stedentrips

Stedentrips

Wat is er leuker dan er even tussenuit gaan ? Een stedentrip leent zich hier uitstekend voor. Wat spullen pakken en weg bent u ……….

Wat dacht u van een weekendje weg met uw partner naar Rome, winkelen met vriendinnen in Barcelona of stappen met vrienden in Dublin? Als u op zoek bent naar iets compleet anders denk dan eens aan New York ‘the city that never sleeps’ of Dubai.

Een stedentrip is leuk voor alle leeftijdsgroepen, er is in een stad genoeg te doen, te zien en te beleven voor de hele familie. Breng een bezoek aan musea, bezienswaardigheden of ga lekker shoppen en ’s avonds heerlijk uit eten of naar een theater voorstelling in bijvoorbeeld Londen of New York.

Een stad verkennen per fiets, segway of met een trabantje behoort ook tot de mogelijkheden. Zeker de fiets is de afgelopen jaren een populair vervoermiddel om de stad te ontdekken.

Er zijn veel verschillende mogelijkheden om een stedentrip te doen met het vliegtuig, bus, trein of boot alles kan. Ook qua verblijfsmogelijkheden is er  veel keuze bijvoorbeeld hotels, appartementen, pensions of home stay.

Wilt u meer weten over een bepaalde stad of stedentrip vraag dan een reisvoorstel aan.

Reisvoorstel aanvragen

9 tours
Wandelreizen

Wandelreizen

Wandelen is gezond. Steeds meer mensen gaan  er op uit in de buitenlucht. De afgelopen komen er ook steeds meer wandelvierdaagse bij in het buitenland. Het is begonnen in Marbella en dit is inmiddels een groot succes. Sinds een paar jaar is er begin April ook een wandelvierdaagse op Mallorca en in oktober 2019 gaat de eerste editie van start in Toscane.

Lijkt het u leuk om ook een keer mee te wandelen op één van deze bestemmingen! Ik help u graag met het uitzoeken van de juiste reis.

4 tours