Stedentrips

Stedentrips

Wat is er leuker dan er even tussenuit gaan ? Een stedentrip leent zich hier uitstekend voor. Wat spullen pakken en weg bent u ……….

Wat dacht u van een weekendje weg met uw partner naar Rome, winkelen met vriendinnen in Barcelona of stappen met vrienden in Dublin? Als u op zoek bent naar iets compleet anders denk dan eens aan New York ‘the city that never sleeps’ of Dubai.

Een stedentrip is leuk voor alle leeftijdsgroepen, er is in een stad genoeg te doen, te zien en te beleven voor de hele familie. Breng een bezoek aan musea, bezienswaardigheden of ga lekker shoppen en ’s avonds heerlijk uit eten of naar een theater voorstelling in bijvoorbeeld Londen of New York.

Een stad verkennen per fiets, segway of met een trabantje behoort ook tot de mogelijkheden. Zeker de fiets is de afgelopen jaren een populair vervoermiddel om de stad te ontdekken.

Er zijn veel verschillende mogelijkheden om een stedentrip te doen met het vliegtuig, bus, trein of boot alles kan. Ook qua verblijfsmogelijkheden is er  veel keuze bijvoorbeeld hotels, appartementen, pensions of home stay.

Wilt u meer weten over een bepaalde stad of stedentrip vraag dan een reisvoorstel aan.

Reisvoorstel aanvragen

wisseling wacht Athene

Athene

Athene is de oudste metropool van Europa en als u er rondloopt waant u zich in een groot openluchtmuseum.
Barcelona Spanje

Barcelona

Barcelona, deze populaire stad biedt alles wat een mens zich maar kan wensen. Zoals kunst, cultuur, gastronomie, zon, zee, uitgaan en winkelen.
concertgebouw Berlijn

Berlijn hippe stad met rijke historie

Berlijn is mysterieus door haar geschiedenis en juist daardoor erg aantrekkelijk voor een stedentrip. De stad is erg populair bij jong en oud.
Boedapest

Boedapest perfecte bestemming voor stedentrip

Boedapest is de hoofdstad van Hongarije en een sfeervolle gezellige stad voor een meerdaagse stedentrip.
Palazza Vecchio Florence

Florence de hoofdstad van Toscane

Florence is de ideale stad voor een romantische stedentrip, u kunt hier genieten van cultuur, knusse straatjes en de heerlijke Italiaanse keuken.
Paardenkoetsen Krakau

Krakau één groot openluchtmuseum

Krakau is de voormalige hoofdstad van Polen.  De stad wordt ook wel het Florence van het Oosten genoemd.
Madrid Spanje

Madrid

In Madrid vindt u een combinatie van cultuur en historie. De stad heeft veel te bieden.
vrijheidsbeeld New York

New York

New York is met recht ‘the city that never sleeps’een metropool waar u niet uitgekeken raakt. New York bezoekt u niet maar  beleeft u.
Eifeltoren Parijs

Parijs

Parijs is de stad van de liefde en romantiek, museums, de kunstenaars, de mode en van de exclusieve keuken.
Spaanse trappen Rome

Rome

De Italiaanse hoofdstad Rome is de stad van de Trevi Fontein, de Spaanse trappen, het Vaticaan, het Pantheon en het Colosseum
Valencia

Valencia

Valencia is door de brede stranden, vele gezellig bars, pittoreske pleinen, de paella, natuur en cultuur de perfecte stad voor een citybreak.