Rondreizen

De mooiste rondreis boekt u hier

Rondreizen

Mensen willen steeds meer van de wereld zien en het liefst in een korte periode. Een rondreis maken door een bepaald land of zelfs door meerdere landen is hiervoor het beste middel. Veel mensen hebben bij een rondreis het idee dat ze met een rugzak het land moeten doorkruisen. Dit is echter niet meer zo. Steeds meer reisorganisaties bieden volledig verzorgde reizen aan met professionele begeleiding.

Voor wie is een rondreis geschikt?

Er zijn tegenwoordig veel typen rondreizen. Van groepsrondreizen tot individuele rondreizen. De mensen die een rondreis maken willen de mooie plekken van de wereld zien. Ze komen in aanraking met andere culturen en zien de prachtige natuur op andere continenten. U moet dus wel een beetje avontuurlijk ingesteld zijn.

Boek hier uw privé of groepsrondreis.

Rondreizen met kinderen 

Thailand en Vietnam zijn geweldige landen om met kinderen rond te reizen. Doet u dit op privé basis dan bepaalt u uw eigen tempo. De lokale bevolking in Azië is  zo gastvrij en gek op kinderen. Maar ook in Zuid Afrika zijn verschillende routes die geschikt zijn om te reizen met kleine kinderen.

Auto rondreizen

Wilt u verder weg een autorondreis maken dat kan bijvoorbeeld In Amerika, Canada, Cuba of zelfs Jamaica.  U vliegt naar de bestemming en ter plaatse haalt u uw huurauto op . De auto is het ideale vervoermiddel om op eigen tempo een bestemming te verkennen.

Camper rondreizen

Ook de camperrondreizen door Canada en Amerika worden steeds populairder. Zit u niet aan het hoogseizoen vast denk dan eens aan één van de wegbreng acties van de camperverhuurders dan maakt u voor weinig geld uw droomreis.  Samen met onze partner Fly to the West kunnen wij de mooiste rondreizen voor uw samenstellen naar Canada of Amerika.
Boek hier uw camperrondreis in Canada of Amerika.

Kortom er zijn zoveel soorten rondreizen en of u nou met een groep vrienden, familie of lekker alleen wilt reizen alles is mogelijk.

Ik werk samen met Fox, NRV,  de Jong Intra, 333 travel, Sawadee, Yaxa, Travel Trend en Tenzing Travel. 

Wilt u meer weten over een rondreis of groepsrondreizen met één van deze organisaties of een andere reisorganisatie! Vraag dan een reisvoorstel aan.

Reisvoorstel aanvragen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.