Pretparken

Pretparken

Pretparken ze zijn er in het groot en het klein. Het leuke aan pretparken en de attracties is dat het niet uitmaakt of u nou heel oud bent of nog kind bent.

Het bekendste pretpark in Europa is  natuurlijk Disneyland Paris. In Nederland is dat de Efteling waar u tegenwoordig ook kunt overnachten.

In Duitsland vindt u het minder bekende Europapark. Dit pretpark is de afgelopen jaren meerdere malen uitgeroepen tot beste park van Europa. Dus bent u al vaker in Disney geweest en zoekt u iets anders denk dan eens aan Europapark. Bezoek het park als stop-over op weg naar uw vakantiebestemming of geniet een paar dagen in de mooie hotels van het pretpark.

Legoland is voor kinderen ook altijd erg leuk. In Denemarken staat het oudste park, maar ook in Duitsland, Dubai en Engeland kunt u een Legolandpark bezoeken. Leuk om met het hele gezin heen te gaan in combinatie met uw vakantie of gewoon een weekend tussendoor.

In België vindt u Plopsaland voor de kleintjes in combinatie met een bungalow of een gezellig hotel aan zee. Er zijn mogelijkheden genoeg.

Wilt u zelf een pretpark bezoeken vraag dan een reisvoorstel aan. 

Reisvoorstel aanvragen

Kasteel Disney Land Paris

Disneyland Paris

In Disneyland Parijs kunt u eindeloos plezier beleven met het hele gezin op een plaats vol magie waar de geluksmomenten onvergetelijk zijn ….
Europa-Park Duitsland

Europa-park Duitsland

In Europa-park zijn 15 Europese landen nagebouwd en in deze themagebieden bevinden zich de meer dan 100 attracties, 13 achtbanen en geweldige shows.