Midden Amerika

Midden Amerika

Een rondreis door Midden Amerika voert u langs idyllische stranden, diepe jungles en vooral ook eeuwenoude culturen. U vindt hier indianenstammen en natuurlijk ontdekt u hier ook de oude Azteken en Mayacultuur.

Ga lekker snorkelen of duiken op de paradijselijke eilandjes van Panama of ga op onderzoek uit in de jungle van Mexico. Of ontdek het kloppende hart van de Mayacultuur in Guatamala.

In Midden Amerika kunt u alle kanten op van een heerlijke relaxvakantie tot een privé of groepsrondreis door één van de mooie landen. Uiteraard kunt u volop genieten van de mooie natuur met zijn bijzondere flora en fauna.

Er zijn ook mogelijkheden voor autorondreizen met of zonder chauffeur.

Wilt u meer weten neem dan contact met mij op.

Belize

Belize

Belize, hier vindt u tropische regenwouden, witte stranden en het langste barriérerif van het Noordelijk halfrond.
Costa Rica

Costa Rica

Costa Rica is een land voor natuurliefhebbers.  Ga met een kajak langs de kaaimannen en brullende apen, ga ziplinen boven het nevelwoud en spot schildpadden
Chicen Itza Mexico

Mexico

Mexico is het land van de taco's,  tequila,  de Mayacultuur,  historische steden en mooie stranden en daardoor een veelzijdige vakantiebestemming.
Managua Nicaragua

Nicaragua

Nicaragua het land van meren en vulkanen. Hier ligt het grootste meer van Midden Amerika,  Lake Nicaragua.
Panama stad

Panama

In Panama vindt u tropisch regenwoud, bergen en vulkaankraters,  koffieplantages, pijlgifkikkers en doodhoofdaapjes en natuurlijk het Panamakanaal.