Huwelijksreizen

Huwelijksreizen

Direct weg na de bruiloft of eerst nog even thuis nagenieten?

Wanneer de huwelijksdag voorbij is, zijn jullie eindelijk een getrouwd stel. Traditioneel beginnen nu de zogenaamde wittebroodsweken. Zo worden de zes weken na de bruiloft genoemd, waarin het bruidspaar van het feest kan bijkomen. Veel pasgetrouwde stellen gaan direct na de bruiloft op huwelijksreis. Ze zijn moe van het geregel en willen er even helemaal uit. Er zijn stellen die na hun huwelijksdag even wachten met hun huwelijksreis. Ze willen eerst even bijkomen. Dit heeft een aantal voordelen. Zo kunnen jullie de cadeaus en foto’s bewonderen en genieten van alle complimentjes achteraf.

Welke bestemming?

De eerste vakantie met elkaar als getrouwd stel is bijzonder. Maak daarom iets speciaals van jullie huwelijksreis.

De bestemming van jullie huwelijksreis is natuurlijk minstens zo belangrijk. Tradities zijn er in dit geval niet, zolang jullie maar samen zijn. Als jullie nog niet weten waar jullie het liefst naar toe willen gaan, laat mij dan wat stress wegnemen door jullie te adviseren en te informeren over de meest luxueuze en relaxte huwelijksreisbestemmingen ter wereld. Of jullie uit willen rusten aan het zwembad of op het strand, of kleine stadjes en dorpen in een prachtig binnenland willen verkennen of houden jullie van varen, dan is een huwelijkscruise misschien iets voor jullie? Echte landrotten maken een romantische stedentrip .

Ultieme bestemmingen voor huwelijksreizen zijn Jamaica , Curacao , Aruba of Mauritius .

Aruba “One happy Island”

Aruba is een super bestemming voor een huwelijksreis. De meeste hotels bieden het One Happy Honeymoon programma aan, waarbij pasgetrouwden koppels profiteren van kortingen. Bij aankomst dien je je te identificeren als ‘Newly weds’ en dan ontvang je de Aruba Honeymoon ID card en een brochure waar alle kortingen in staan.
Een echte aanrader op Aruba is het Bucuti hotel. 

Ik kan jullie adviseren over alle mogelijkheden van alle honeymoon bestemmingen ter wereld.  Alles kan, zolang jullie budget het toelaat.

Reisvoorstel aanvragen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.