Caribbean

Caribbean

De eilanden van de Caribbean liggen als een waaier uitgesmeerd in de Caraïbische Zee.

Ook al bieden de meeste eilanden zon, zee en strand, toch is zijn de verschillen tussen de eilanden groot. Terwijl Saint Lucia bekend is om zijn dramatische pieken, vulkanische stranden en valleien vol oleanders, is het binnenland van Barbados heuvelachtig, met uitgestrekte suikerrietplantages. Achter de mooie stranden en de groene binnenlanden gaat een mix aan culturele invloeden schuil, fraaie koloniale architectuur, een schat aan duik- en andere watersportmogelijkheden en diverse gastronomische hoogstandjes.

Elk eiland heeft zijn eigen identiteit. Laat u inspireren en kijk eens verder dan alleen Aruba, Bonaire of Curacao. Ook de andere eilanden zijn de moeite waard. Leer alles over Bob Marley op Jamaica of geniet van de mooie stranden op Barbados

De Caribbean leent zich ook uitstekend voor een cruise. U hoeft dan maar één keer u koffer in en uit te pakken en kunt u toch verschillende eilanden ontdekken.

Wilt u meer weten veel eilanden heb ik zelf bezocht, sommige eilanden meerdere malen.

strand Aruba

Aruba

Aruba heeft de vakantieganger veel te bieden. U vindt er fantastische stranden, uitstekende accommodaties, culinair genieten en een gezellige sfeer.
Bajans Barbados

Barbados

Barbados een Caribisch eiland met 60 parelwitte stranden en tropische temperaturen. Het eiland heeft de bijnaam 'Little England'
Muziek Bonaire

Bonaire

Bonaire is een topbestemming voor liefhebbers van duiken, snorkelen en surfen maar ook voor liefhebbers van zon, zee en strand
Havanna Cuba

Cuba

Bij een vakantie naar Cuba denkt u meteen aan zon, strand, sigaren,  rum, Che Guevara, en oude auto’s. De hoofdstad van Cuba is de bruisende
Kura Hulanda Curacao

Curaçao

Op Curaçao vindt u parelwitte stranden, vrolijk gekleurde huizen en geweldige duiklocaties. Het eiland is perfect voor een sportieve of luie vakantie.
Dominicaanse Republiek

Dominicaanse Republiek

In de Dominicaanse Republiek vindt u 650 km parelwitte zandstranden, helderblauwe zeeën en adembenemende zonsondergangen.
Kaieteur waterval Guyana

Guyana (Brits)

Guyana is een onontdekt stukje Zuid Amerika met een Caribische touch. U vindt hier nog geen busladingen toeristen maar cultuur en natuur.
Bob Marley Jamaica

Jamaica

Jamaica heeft mooie zandstranden, watervallen, de Blue Mountains, koffieplantages,  kleurige stadje, rum distilleerderijen en reggae.

Saint Lucia

Saint Lucia is een bijzonder natuurparadijs en heeft prachtige uitgestrekte stranden, chique bars en restaurants en een ruige indrukwekkende natuur.
Sint Maarten

Sint Maarten

Sint Maarten is groen, glooiend en heeft prachtige baaien met azuurblauw water en is de culinaire hoofdstad van de Caribbean.