Azië
Azië modern en traditioneel met een glimlach

Bij Azië denk je als eerste meestal aan de vriendelijk lachende mensen en het heerlijke eten. Azië is het grootste en ook een van de mooiste werelddelen.

Voor toeristen is er in Azië een legio aan mogelijkheden. Of u zoekt naar een rondreis, een actieve vakantie of lekker wil luieren aan het strand het kan allemaal. In elk land heeft ook zijn eigen keuken met eigen specialiteiten.

Azië is een aanrader voor iedereen. Mocht het land waar u naartoe wil hier niet bij staan neem dan contact met mij op want ik kan elke bestemming op de wereld voor u boeken.

Cambodja

Cambodja

Cambodja is een land met een zeer heftige geschiedenis  deels toeristisch en deels ongerept maar zeker de moeite waard.
China

China

De rijke historie, cultuur, tradities en natuur maken van China een gevarieerd geheel. Voor ieder reiziger is China een ware ontdekking.
Bali Tempel

Indonesië

Indonesië bestaat uit duizenden eilandjes.  De bekendste eilanden  zijn Bali, Java, Sulawesi, Sumatra, Lombok en de Gili eilanden.
Kuala Lumpur Maleisië

Maleisië

In Maleisië vindt u uitgestrekte oerwouden, majestueuze bergketens, fantastische stranden en idyllische eilandjes die het decor vormen voor uw vakantie
Sri Lanka theeplantage

Sri Lanka

Sri Lanka het voormalige Ceylon is een perfecte bestemming voor uw strandvakantie, culturele ontdekkingsreis of actieve vakantie.

Thailand

Thailand is één van de meest veelzijdige landen in Azië en staat bekend om zijn langgerekte zandstranden en bounty-eilanden.
Mekong Delta Vietnam

Vietnam

In Vietnam vindt je prachtige landschappen, ongerepte stranden, idyllische koraaleilandjes, groene rijstvelden hoge bergketens en kronkelige rivieren.