Azië
Azië modern en traditioneel met een glimlach

Bij Azië denkt u als eerste meestal aan de vriendelijk lachende mensen en het heerlijke eten.  Het is het grootste en ook een van de mooiste werelddelen.

Voor toeristen zijn er een legio aan mogelijkheden. Of u zoekt naar een rondreis, een actieve vakantie of lekker wil luieren aan het strand het kan allemaal. In elk land heeft ook zijn eigen keuken met eigen specialiteiten. Of u nou een rondreis wilt maken door Indonesië,  Thailand, Vietnam, Sri Lanka overal komt u de vriendelijke Aziatische bevolking tegen. Elke land in Azië heeft zijn eigen gebruiken. En het ene land is toeristischer dan het andere maar Azië heeft voor ieder wat wils en is echt de moeite waard. Ook is Azië een geweldige bestemming als u wilt reizen met kinderen.

Azië is een aanrader voor iedereen. Mocht het land waar u naartoe wil hier niet bij staan neem dan contact met mij op want ik kan elke bestemming op de wereld voor u boeken.  Het  is  één van mijn geliefde bestemmingen qua eten, natuur en de super lieve mensen

Cambodja

Cambodja

Cambodja is een land met een zeer heftige geschiedenis  deels toeristisch en deels ongerept maar zeker de moeite waard.
Terracota Leger china

China

De rijke historie, cultuur, tradities en natuur maken van China een gevarieerd geheel. Voor ieder reiziger is China een ware ontdekking.
Gili Air

De Gili eilanden Indonesië

De Gili Eilanden bestaan uit drie perfecte tropische eilanden Gili Trawangan, Gili Meno en Gili Air. Geniet hier van de witte stranden en wuivende palmbomen.

Indonesië

Indonesië bestaat uit duizenden eilandjes.  De bekendste eilanden  zijn Bali, Java, Sulawesi, Sumatra, Lombok en de Gili eilanden.
Batu Caves Maleisie

Maleisië

In Maleisië vindt u uitgestrekte oerwouden, majestueuze bergketens, prachtige  stranden en idyllische eilandjes die het decor vormen voor uw vakantie
Gardens by the Bay Singapore

Singapore

Singapore is een geweldige stad waar  u heerlijk kunt winkelen, lekker kan eten en er zijn veel bezienswaardigheden  die de moeite waard zijn.
olifanten in Kaudulla National Park

Sri Lanka

In Sri Lanka vindt u eindeloze zandstranden, groene theeplantages, een rijk cultuurhistorisch verleden en indrukwekkende bezienswaardigheden.
Boeddha Koh Samui

Thailand

Thailand is één van de meest veelzijdige landen in Azië en staat bekend om zijn langgerekte zandstranden en bounty-eilanden.
Mekong Delta Vietnam

Vietnam

In Vietnam vindt je prachtige landschappen, ongerepte stranden, idyllische koraaleilandjes, groene rijstvelden hoge bergketens en kronkelige rivieren.