Accommodatie

Accommodatie

Bent u op zoek naar een accommodatie voor uw vakantie? Dit kan een bungalow, chalet, caravan, villa, kampeerplek of een hotel zijn.  Of u nou een hostel zoekt of een vijfsterrenhotel alles kan ik voor u regelen. 

Gaat.u met uw eigen auto op vakantie dan kunt u genieten van vrijheid op de plek van bestemming, bent u niet gebonden aan reistijden en u kunt afwijken van de route wanneer u dat wilt.

Favoriete bestemmingen voor een autovakantie zijn Spanje, Frankrijk, Kroatië, Denemarken, Duitsland en Italië. Deze afstanden zijn vaak te ver om in 1 x te rijden, dus een tussenstop is geen overbodige luxe. 

Graag wil ik u helpen bij het uitstippelen van uw reis en het boeken van uw accommodatie voor de zomer of wintervakantie. 

ik werk samen met veel organisaties zoals TUI, de Jong Intra vakanties, Interhome, Belvilla,  Eurocamp, Suncamp, Expedia, Chalets.nl, Casita Travel.

Ook kan ik u een groot aanbod accommodaties aanbieden uit diverse beddenbanken waar ik mee samenwerk. Vaak zijn deze nog beter geprijsd dan bijvoorbeeld Expedia of Booking.com

Zoekt u een accommodatie en heeft u ook een losse vlucht of  autohuur ter plaatse nodig! Geen probleem ik regel het graag voor u …..

Reisvoorstel aanvragen

Boek nu een hotel

Boek nu een hotel

Bij Boek nu een Hotel heeft u de keuze uit 700.000 hotels & accommodaties wereldwijd afkomstig uit 57 beddenbanken!