Stedentrips

Wat is er leuker dan er even tussenuit gaan ? Een stedentrip leent zich hier uitstekend voor. Wat spullen pakken en weg ben je ……….

Wat dacht je van een weekendje weg met je partner naar Boedapest, winkelen met vriendinnen in Barcelona of stappen met vrienden in Dublin? Als je op zoek bent naar iets compleet anders denk dan eens aan New York ‘the city that never sleeps’ of Dubai.

Stedentrips zijn leuk voor alle leeftijdsgroepen, er is in een stad genoeg te doen, te zien en te beleven voor de hele familie. Breng een bezoek aan musea, bezienswaardigheden of ga lekker shoppen en ’s avonds heerlijk uit eten of naar een theater voorstelling in bijvoorbeeld Londen of New York.

De Italiaanse steden zijn een bezoek meer dan waard en staan niet voor niets hoog op menig verlanglijstje. Bezoek Rome, Milaan, Venetië of combineer Pisa, Lucca en Florence tijdens een minirondreis.

Wil je wat verder weg denk dan eens aan Singapore, Kuala Lumpur, Hong Kong, Moskou of Sint Petersburg.

Een stad verkennen per fiets, segway of met een trabantje behoort ook tot de mogelijkheden. Zeker de fiets is de afgelopen jaren een populair vervoermiddel om de stad te ontdekken. Bajabikes biedt fietstours aan op meer dan 200 bestemmingen. Het is ontzettend leuk om de eerste dag na aankomst op je bestemming een fietstocht te doen met een gids. Vaak vertel de gids insidertips over restaurants of andere leuke plekjes om heen te gaan.
Baja Bikes

Er zijn veel verschillende mogelijkheden om een stedentrip te doen met het vliegtuig, bus, trein of boot alles kan. Ook qua verblijfsmogelijkheden is er  veel keuze bijvoorbeeld hotels, appartementen, pensions of home stay.

Wil je meer weten over een bepaalde stad of stedentrip vraag dan een reisvoorstel aan.