Rondreizen

Mensen willen steeds meer van de wereld zien en nieuwe landen ontdekken. Het liefst in een korte periode. Een rondreis maken door een bepaald land of zelfs door meerdere landen is hiervoor het beste middel. Veel mensen hebben bij een rondreis het idee dat ze met een rugzak het land moeten doorkruisen. Dit is echter niet meer zo. Steeds meer reisorganisaties bieden volledig verzorgde reizen aan met professionele begeleiding. Dit kan per bus, boot, auto, camper of zelfs op de fiets of wandelend.

Voor wie is een rondreis geschikt?

Er zijn tegenwoordig veel typen rondreizen. Van groepsrondreizen tot individuele rondreizen. De mensen die een rondreis maken willen de mooie plekken van de wereld zien. Ze komen in aanraking met andere culturen en zien de prachtige natuur op andere continenten. Je moet dus wel een beetje avontuurlijk ingesteld zijn. Bij een groepsrondreis is er een gids die je helpt als er onderweg problemen zijn. Bij een privé rondreis is de reis van tevoren wel vastgelegd maar maak je de reis individueel met een auto of camper.

Rondreizen met kinderen 

Azië is een geweldige bestemming om met kinderen rond te reizen. Doe je dit op privé basis dan bepaal zelf het tempo. De lokale bevolking in Azië is zo gastvrij en gek op kinderen. Maar ook in Zuid Afrika en Canada  zijn verschillende routes die geschikt zijn om te reizen met kleine kinderen.

Auto rondreizen

Wil je verder weg een autorondreis maken dat kan bijvoorbeeld In Amerika, Canada, Cuba of zelfs Jamaica.  Je vliegt naar de bestemming en ter plaatse haal je een huurauto op . De auto is het ideale vervoermiddel om op eigen tempo een bestemming te verkennen. Boek van tevoren wel je accommodatie zodat je geen stress hebt of je wel een ergens kan overnachten. Maar ook autorondreizen in Scandinavië zijn geweldig.

Camper rondreizen

Ook de camperr ondreizen door Canada en Amerika worden steeds populairder. Zit je niet aan het hoogseizoen vast denk dan eens aan één van de wegbreng acties van de camperverhuurders dan maak je voor weinig geld jou droomreis.  Samen met onze partner Fly to the West kunnen wij de mooiste rondreizen voor jou samenstellen naar Canada of Amerika.

Kortom er zijn zoveel soorten rondreizen en of je nou met een groep vrienden, familie of lekker alleen wilt reizen alles is mogelijk.

Ik werk samen met Avila, Fly to the west, Fox, NRV, de Jong Intra, 333 travel, Sawadee, Yaxa en Travel Trend.

Wil je meer weten over een rondreis of groepsrondreizen met één van deze organisaties of een andere reisorganisatie! Vraag dan een reisvoorstel aan.