Reis en annuleringsverzekering

Vakantie is belangrijk. U wilt er onbezorgd van genieten. Daarom is er een reis en annuleringsverzekering. Een reisverzekering voor als er tijdens de vakantie wat gebeurt. Een annuleringsverzekering voor wanneer u niet kunt vertrekken of plotseling naar huis moet terugkeren.

Als u meerdere keren per jaar op vakantie gaat, kunt u kiezen voor een doorlopende reisverzekering. Hiermee regelt u gemakkelijk en in één keer de ideale verzekering voor iedere vakantie. En eenmaal afgesloten, hoeft u er nooit meer over na te denken. Bovendien kunt u met een doorlopende verzekering heel wat besparen op de premie.

Reisburo Apollo at Home werkt samen met Europeesche Verzekeringen. De Europeesche is al jaren de nummer één reisverzekeraar en recreatiespecialist bij uitstek.

Aflopende reisverzekering 

Met de aflopende reisverzekering kunt u letterlijk alle kanten op. U betaalt uitsluitend premie over de periode dat u werkelijk op reis bent. Met de uitbreidingsmogelijkheden kunt u uw reisverzekering helemaal op maat maken.
Erg belangrijk is het onderdeel geneeskundige kosten. Zorgverzekeraars vergoeden (gedeeltelijk) de geneeskundige kosten. Maar ze vergoeden niet alle kosten voor vervoer, bijvoorbeeld per helikopter of ‘banaan’. Om deze kosten vergoed te kunnen krijgen, is het afsluiten van een goede reisverzekering met de dekking geneeskundige kosten heel belangrijk.

Aflopende Annuleringsverzekering

Als u een reis noodgedwongen moet afbreken, uitstellen of annuleren dan kunt u een beroep doen op de aflopende Annuleringsverzekering van de Europeesche.
-72% van onze klanten verzekert zich hiervoor
-Kosten worden vergoed wanneer u uw vakantie moet annuleren
-Zelfs in het geval dat 1e, 2e en 3e graad familieleden en ex-partners iets overkomt

Doorlopende Reisverzekering

Voor iedereen die er meerdere keren per jaar op uit trekt, is de Doorlopende Vakantiereisverzekering van de Europeesche de oplossing. Uw vakantieplezier is verzekerd, het hele jaar door.

Kinderen gratis meeverzekerd bij de doorlopende reisverzekering
Kinderen tot en met 4 jaar zijn gratis meeverzekerd op de reisverzekering. Vanaf dat moment geldt deze reisverzekering onbeperkt. Dus ook als uw kind ouder wordt én thuis woont, blijft hij of zij gratis meeverzekerd bij onze reisverzekering.

Doorlopende annuleringsverzekering

Met de Doorlopende Annuleringsverzekering bent u in één keer verzekerd wanneer uw geboekte reis niet door kan gaan, of wanneer u deze moet afbreken. Het hele jaar door, hoe vaak u ook met vakantie gaat. Dit  geldt ook voor last minute boekingen.

Als u wilt kiezen voor de unieke Allrisk Annuleringsverzekering, dan bepaalt u zelf* of de reis annuleert of afbreekt. Is de annuleringsreden niet standaard gedekt? Dan vergoeden wij 75% van het annuleringsbedrag of de afbrekingsvergoeding.
*de reden van annuleren moet altijd onvoorzien zijn.

Komt u er niet uit of twijfelt u of u de juiste dekking heeft gekozen neem dan contact met mij op 06-30287514 of via het contact formulier. Dan kijk ik samen met u naar de verzekering die bij u past. 

Contact opnemen