Pretparken

Pretparken ze zijn er in het groot en het klein. Het leuke aan pretparken en de attracties is dat het niet uitmaakt of je nou heel oud bent of nog kind bent.

Het bekendste pretpark in Europa is natuurlijk Disneyland Paris. Dat is ook mijn favoriet, zelf heb ik al meer dan 12 keer Disneyland Paris bezocht en het blijft leuk. Volgend jaar bestaat het park 30 jaar en zijn er veel festiviteiten dus de het ideale moment om Disneyland Paris te bezoeken.
In Nederland is de Efteling het bekendste park tegenwoordig kan je hier ook kan overnachten.

In Duitsland vind je het minder bekende Europapark. Dit pretpark is de afgelopen jaren meerdere malen uitgeroepen tot beste park van Europa. Dus ben je al vaker in Disney geweest en zoek je iets anders denk dan eens aan Europapark. Bezoek het park als stop-over op weg naar je vakantiebestemming of geniet een paar dagen in de mooie hotels van het pretpark.
Ook leuk in Duitsland zijn Warner Bros movieworld en Phantasialand.

Legoland is voor kinderen ook altijd erg leuk. In Denemarken staat het oudste park, maar ook in Duitsland, Dubai en Engeland kan je een Legolandpark bezoeken. Leuk om met het hele gezin heen te gaan in combinatie met je vakantie of gewoon een weekend tussendoor.

In België vind je Plopsaland voor de kleintjes in combinatie met een bungalow of een gezellig hotel aan zee. Er zijn mogelijkheden genoeg. Ook Port Aventura in Spanje en Gardaland in Italië zijn de moeite waard om te bezoeken.

De meeste pretparken heb ik zelf bezocht dus uit eigen ervaring kan ik er veel over vertellen.

Wil je zelf een pretpark bezoeken vraag dan een reisvoorstel aan.