Parijs

Parijs is de stad van de liefde en romantiek, de kunstenaars, de mode en van de exclusieve keuken.

Elk jaar komen er meer dan 25 miljoen toeristen naar Parijs ? Toeristen die niet alleen allemaal de Eiffeltoren op willen klimmen, maar die één keer in hun leven voor de vitrines van de Moulin Rouge gestaan willen hebben of de Sacré-Coeur in de wijk Montmartre willen hebben bewonderd.

In het kort kan ik je wel wat vertellen over de bezienswaardigheden, Parijs ‘doe’ je ook niet in één enkel weekendje van drie dagen. Nee, dit is een stad waar je zeker terug komt voor een vervolgbezoek.

Parijs is namelijk onmogelijk in een zo korte tijd te bezoeken.  Alleen voor een bezoek aan het  Musée du Louvre zou je al een paar dagen nodig hebben om dit op je gemak te kunnen bekijken en natuurlijk zal je ook de Eiffeltoren wel willen beklimmen. De lichtstad herbergt een enorme schat aan cultuur en bezienswaardigheden zodat je er goed aan doet van tevoren een selectie te maken van datgene wat je het liefst wil gaan bekijken of bezoeken tijdens jouw verblijf. Eén ding staat vast: je zult je vast geen moment vervelen.

 

Fietsen in Parijs met een Nederlandstalige gids

Fietsen in Parijs is veilig en vooral heel  leuk. Samen met de gids fiets je op een rustig tempo door de stad en ziet je veel bekende bezienswaardigheden. Zo krijg je The Iron Lady, La tour Eiffel of gewoon de Eifeltoren zeker te zien . De gids zal je ook meenemen naar wat onbekendere bezienswaardigheden. Met wat ‘insider tips’ van jouw eigen lokale Nederlandse gids kan jena het volgen van een van de tours in Parijs zelf de stad van de liefde verder gaan ontdekken, want dan weet je precies waar je moet zijn!
Baja Bikes

Wil je een stedentrip boeken naar Parijs! Vraag dan een reisvoorstel aan.