Kent u de Iberostar Hotels en Resort al?

Kent u de Iberostar Hotels en Resort al?
Iberostar logo

Wellicht heeft u weleens gehoord van de Iberostar Hotels en Resort! Zo niet dan wil ik u er graag wat over vertellen.

Sinds begin 2018 heeft de keten een nieuwe look en feel veel hotels zijn of worden compleet gerenoveerd.  Iberostar zet de  vertrouwde ster in de verf en laat hem sterker dan ooit schijnen. Veel Iberostar hotels vindt u terug in de lijst van beste all inclusieve hotels. In Spanje staan er 5 hotels bij de beste tien en in de Caribbean 2 hotels.

Bij de Iberostar hotels streeft men naar een ongeëvenaarde service. De hotels en resort zijn gelegen op unieke locaties aan de mooiste stranden. U vindt er een verfijnde gastronomie en toegewijd personeel.

Ziet u zichzelf al zitten met een lekker ontbijtje op een zonnig terras. Of genietend van de zonsondergang met een cocktail in uw hand.  Wilt u lekker dineren in één van de luxe restaurants en kennis maken met de specialiteiten van de kok. Of uzelf laten verwennen  in de uitgebreide spa dit is allemaal mogelijk in de Iberostar hotels en resorts.

Waar kunt u de Iberostar hotels vinden

Iberostar heeft meer dan 100 hotels over de hele wereld.  Waarvan 44 hotels in Europa, 40 hotels in de Caribbean, Brazilië, Miami, New York en 8 hotels in Kaap Verdië, Marokko en Tunesië.

De hotelketen heeft ook 10 hotels in de vijfsterren superior klasse The Grand Collection. Vanaf het moment dat u aankomt tot het moment dat u naar huis gaat wordt u in de watten gelegd door uw persoonlijke butler, de conciërge, de chefs en de rest van het personeel. De kamers bieden u maximaal comfort en het gastronomische aanbod  bevindt zich op hetzelfde niveau als dat van prestigieuze restaurants. Relaxen en entertainment zijn erg belangrijk in de Grand hotels.
Er zijn 5 Grand Hotels in Spanje, 1 in Budapest, 3 in de Caribbean en 1 in Mexico. In Brazilië vindt u de Iberostar Grand Hotel Ship Amazon een luxueuze exclusieve hotelboot waar u mee over de Amazone kan varen.

De afgelopen jaren zijn er ook diverse stadshotels geopend in steden zoals Miami, New York, Lissabon, Marrakech, Barcelona en Madrid.

Trouwen bij Iberostar

Bij Iberostar Hotels & Resorts vinden ze dat uw bruiloft adembenemend en onvergetelijk moet zijn.
Het draait allemaal om de bruid en de bruidegom en jullie speciale dag.

De strandbestemmingen zijn de perfecte plaatsen om uw “I dos” te zeggen.

De beste bruiloftsexperts staan voor u klaar om ervoor te zorgen dat we het Star-huwelijk van uw dromen creëren.

Wilt u trouwen in het Caribisch gebied denk dan eens aan Iberostar.

trouwerij Iberostar Jamaica Trouwerij Iberostar Rose Hall

Adults Only

Tegenwoordig is er veel vraag naar Adults only hotels uiteraard vindt u die ook bij Iberostar. De Adult only hotels bieden u de meest prachtige, exclusieve uitjes alleen voor volwassenen.  Exclusieve uitjes voor volwassenen bij Iberostar omvatten elk mogelijk detail, zodat u kunt genieten van unieke momenten. Als u op zoek bent naar een uitje in een unieke omgeving, kunt u erop voorbereid zijn betoverd te raken door wat er te bieden is de adult only hotels, voor koppels, alleenstaanden en gezinnen met kinderen ouder dan 16 jaar.

Familie hotels

Uiteraard zijn de Iberostar hotels ook geschikt voor families met kinderen. Er zijn veel faciliteiten voor kinderen zoals een miniclub voor kinderen van 4 t/m 7 jaar, een Maxiclub voor kinderen van 8 t/m 12 jaar en een Teenclub voor kinderen van 13 tot 17 jaar. In de avonduren zijn er mooie shows die ook voor de kinderen zeker de moeite waard zijn. In diverse hotels vindt u speciale waterparken voor de kinderen.  Laat u goed informeren welke hotels miniclubs en waterparken hebben.

 Iberostar kidsclub Jamaica miniclub

Wilt u zelf ook eens op vakantie naar een Iberostar neem contact met mij op voor meer informatie of vraag
een reisvoorstel aan. 

Reisvoorstel aanvragen