Oktober is ‘Plan een cruise maand’

Oktober is ‘Plan een cruise maand’
Oktober is ‘Plan een cruise maand’

Oktober is ‘plan een cruise maand’ de hele maand Oktober worden cruisevakanties extra in het zonnetje gezet. Diverse cruiserederijen hebben aantrekkelijke acties en kortingen. 

Heeft u plannen voor een cruisevakantie in 2018 dan is dit de juiste tijd om deze te boeken. Hieronder een overzicht van de aanbiedingen van verschillende rederijen.

 

MSC Cruises geeft gratis drankenpakket 
Deze aanbieding is geldig in het Caribisch gebied en de Emiraten of op een cruise in de zomermaanden naar het hoge noorden, MSC Cruises biedt op diverse afvaarten gratis drankpakketten.
Bekijk hier de MSC online broche voor 2018/2019

Zakgeld bij Holland America Line
Bovenop de al aantrekkelijke voordelen zoals een gratis drankenpakket of Pinnacle Grill diner, ontvangt u als u in de maand oktober een cruise boekt  tot $300 boordtegoed per hut.
Dit aanbod geldt voor de MS Koningsdam voor de afvaart 7 nachten Noorse legenden vanaf Amsterdam.
Als u voor 17 november u cruise boekt bij de Holland America Line profiteert u ook van Explore4 vroegboekvoordelen zoals gratis Signature Drankenpakket, volpension en 1 diner in restaurant Pinnacle Grill, verlaagde 3e/4e persoonstarieven en flexibele boekingsvoorwaarden. 

Wilt u graag vanuit Rotterdam of Amsterdam cruisen dit is mogelijk met de ms. Rotterdam en de ms. Koningsdam bijvoorbeeld op 03 juni 2018 de Noorse Legende per persoon vanaf € 1199. 

Oktober cruisemaand

 

Gratis upgrade bij Azamara Cruises
Boekt u in Oktober een Azamara Cruise dan krijgt u een gratis upgrade van een binnenhut (stateroom) naar een hut met zeezicht.

Cruisen als een VIP bij Celebrity Cruises
Verblijft u in een buitenhut of hogere hutcategorie dan geeft Celebrity Cruises bij uw boeking in oktober de keuze tussen gratis fooien, Classic drankenpakket, onbeperkt internet of boordtegoed van $150.00 per persoon. Op enkele geselecteerde afvaarten geeft Celebrity Cruises zelfs € 400,- korting.

Royal Caribbean
Op geselecteerde Caribische Cruises geeft Royal Caribbean maar liefst 40% korting. In andere vaargebieden kan het voordeel oplopen tot 30%.

Costa Cruises is jarig en trakteert
Costa Cruises wordt 70 maar deelt zelf de cadeaus uit in de vorm van kortingsbonnen t.w.v. 500,- . De kortingsbonnen kunt u besteden aan extra’s zoals massages, excursies, wijnpakketten of Wifi.

Costa Cruises 70 jaar

 

 

 

 

 

 

 

Hapag-Lloyd Cruises
De Hapag-Lloyd Summer-Specials op het schip MS Europa en Europa 2 kunnen  oplopen tot 30% korting. 

Heerlijk ontspannen in de spa aan boord van de SeaDream Yacht Club
Wellness op zee is ultiem genieten. Boekt u in Oktober een stateroom in SeaDream Yacht Club dan krijgt u maar liefst $300 onboard Spa Credit  per stateroom. 

Wilt u wat algemene cruise inspiratie opdoen bekijk dan het online magazine van Zeetours 

Heeft u plannen voor een cruisevakantie neem dan contact met mij op voor meer informatie of een offerte. 

Reisvoorstel aanvragen