Jamaica nummer 1 Caribische bestemming van 2018

Jamaica nummer 1 Caribische bestemming van 2018
Bob Marley Museum Kingston

Op 21 Maart 2018 is Jamaica door TripAdvisor uitgeroepen tot nummer 1 Caribische bestemming van 2018. En daar ben ik het volledig mee eens. Jamaica is een bestemming waar u veel meer kan doen dan alleen genieten van zon, zee en strand.

Niet doen op Jamaica 

Één ding moet u niet doen als u naar Jamaica gaat dat is alleen maar in uw All Inclusive hotel blijven dat is echt zonde.

Wat te doen op Jamaica

Het startpunt van een rondreis is Montego Bay.  Verblijf in één van de vele hotels en maak een wandeling door de stad en drink een Red Stripe bij Pier 1. Daarna kunt u doorrijden naar de regio Portland hier vindt u sfeervolle hotels waar u zeker een paar nachten kan doorbrengen. Breng hier een bezoek aan de Blue Lagoon en maak een tocht op een bamboevlot op de Rio Grande.  Vanuit Port Antonio kunt u terugrijden naar Ocho Rios. Hier vindt u veel activiteiten zoals de Dunn’s watervallen, bobsleeën en zwemmen met dolfijnen. Het dorp Falmouth met zijn historische centrum mag u zeker niet overslaan. Vanuit  Port Antonio kunt u ook naar de  Blue mountains reizen of richting Kingston waar u natuurlijk het Bob Marley museum moet gaan bezoeken.

Vanaf Ocho Rios kunt u het eiland oversteken naar de Zuidkust waar nog niet heel veel toeristen komen. Hier zijn vele kleinschalige accommodaties die echt de moeite waard zijn. Geniet van de rust en de locals en maak een excursie naar de Pelican bar. De reis eindigt in Negril waar u kan genieten op Seven Miles beach en de echte fanatiekelingen kunnen rotsspringen bij Ricks Cafe. En dit zijn nog maar een paar dingen die u op Jamaica kan doen! Volgens TripAdvisor zijn er totaal 987 dingen te doen op Jamaica.

Montego Bay Jamaica Raften op de Rio Grande Falmouth JamaicaJamaica nummer 1

De echte Bob Marley fan kan een Bob Marley tour boeken over het eiland. Hierbij bezoekt u Nine Miles, het Bob Marley Museum en zijn standbeeld in Kingston. Wilt u Jamaica op een andere manier bekijken boek dan niet de excursies bij de grote touroperators maar bij Amazing Jamaica

Geniet van deze mooie video over Jamaica en ik weet zeker dat u dan ook op vakantie wilt naar Jamaica

Meer weten  over Jamaica klik dan hier 

Zelf op vakantie naar Jamaica neem dan contact met mij op en ik stel de ultieme droomreis
naar Jamaica voor u samen. 

Reisvoorstel aanvragen