Huwelijksreis

Direct op huwelijksreis na de bruiloft of eerst nog even thuis nagenieten?

Wanneer de huwelijksdag voorbij is, zijn jullie eindelijk een getrouwd stel. Traditioneel beginnen nu de zogenaamde wittebroodsweken. Zo worden de zes weken na de bruiloft genoemd, waarin het bruidspaar van het feest kan bijkomen. Veel pasgetrouwde stellen gaan direct na de bruiloft op huwelijksreis. Ze zijn moe van het geregel en willen er even helemaal uit. Er zijn stellen die na hun huwelijksdag even wachten met hun huwelijksreis. Ze willen eerst even bijkomen. Dit heeft een aantal voordelen. Zo kunnen jullie de cadeaus en foto’s bewonderen en genieten van alle complimentjes achteraf.

Welke bestemming?

De eerste vakantie met elkaar als getrouwd stel is bijzonder. Maak daarom iets speciaals van jullie huwelijksreis.

De bestemming van jullie huwelijksreis is natuurlijk minstens zo belangrijk. Tradities zijn er in dit geval niet, zolang jullie maar samen zijn. Als jullie nog niet weten waar jullie het liefst naar toe willen gaan, laat mij dan wat stress wegnemen door jullie te adviseren en te informeren over de meest luxueuze en relaxte huwelijksreisbestemmingen ter wereld. Of jullie uit willen rusten aan het zwembad of op het strand, of kleine stadjes en dorpen in een prachtig binnenland willen verkennen of houden jullie van varen, dan is een huwelijkscruise misschien iets voor jullie? Echte landrotten maken een romantische stedentrip .

Ultieme bestemmingen voor huwelijksreizen zijn Jamaica , Curacao , Aruba of Mauritius .

Aruba “One happy Island”

Aruba is een super bestemming voor een huwelijksreis. De meeste hotels bieden het One Happy Honeymoon programma aan, waarbij pasgetrouwden koppels profiteren van kortingen. Bij aankomst dien je je te identificeren als ‘Newly weds’ en dan ontvang je de Aruba Honeymoon ID card en een brochure waar alle kortingen in staan.

Bucuti & Tara Beach Resort

Een echte aanrader op Aruba is het Bucuti & Tara Beach Resort, gelegen aan Eagle Beach. Hou je van luxe, romantiek, service, strand, heerlijk eten en drinken, dan is this the place to be. Het Bucuti & Tara beach resort is het nr. 1 romantische hotel van het Caribisch gebied. Perfect voor een honeymoon en het hotel is Adult only.

Boardwalk Boutique hotel

Zoek je een iets mindere dure accommodatie maar super romantisch dan is het Boardwalk boutique hotel een aanrader. Gelegen op loopafstand van een eigen strand in een tropische tuin met sfeervolle casita kamers. Er zijn twee zwembaden en het hotel heeft een eigen stuk strand met ligbedden en parasols

Huwelijksreis of trouwen op Jamaica.

Jamaica is een populaire trouw en huwelijksreis bestemming. Stelletjes kunnen elkaar het Ja-woord geven op witte zandstranden.  Trouwen op Jamaica kan na een minimum verblijf van 24 uur. Vooraf dienen wel alle gewenste papieren in orde gemaakt te zijn en gecertificeerd te worden en dient het stel per persoon een geldig paspoort, een gecertificeerde kopie van het geboortecertificaat te kunnen overhandigen. Ingeval een persoon al eerder getrouwd is, moet men ook een scheidingsbewijs overleggen. Verschillende hotels en agentschappen hebben zich gespecialiseerd in bruiloften en nemen de volledige organisatie van u over. Ze regelen de formaliteiten en denken mee bij elke wens.

Jamaica in 2014, 2016 en 2017 uitgeroepen tot de belangrijkste trouwbestemming ter wereld ?

Ik kan jullie adviseren over alle mogelijkheden van alle honeymoon bestemmingen ter wereld.  Alles kan, zolang jullie budget het toelaat.
Willen jullie graag trouwen in het buitenland ook daarvoor kunnen jullie bij mij terecht.