Europa

Europa heeft als vakantiebestemming veel te bieden. Ben je op zoek naar cultuur, zon, zee en strand en natuur. Er is voor ieder wat wils.

Wist je dat!  Australië na Europa het kleinste werelddeel is.

Stedentrip

In Europa vind je veel prachtige historische steden, zoals Rome, Parijs, Londen, Barcelona, Praag, Athene en Amsterdam. Deze steden bieden een mix van architectuur, kunst, cultuur en een rijke geschiedenis.

Middelandse Zeekust

De Middellandse Zeekust  is een populaire bestemming vanwege de prachtige stranden, het milde klimaat en de pittoreske kustplaatsen. Enkele van de bekendste bestemmingen zijn de Franse Rivièra, de Spaanse Costa del Sol, de Italiaanse Amalfikust en de Griekse eilanden.

Kunst en cultuur

Europa is de bakermat van veel wereldberoemde kunst en cultuur. Breng een bezoek aan de kunstmusea in Parijs, zoals het Louvre, ontdek de oude Griekse en Romeinse ruïnes in Italië, verken de muziekgeschiedenis in Wenen of bewonder de architectuur in Barcelona.

Sacre Cour Parijs Colosseum Rome Brandenburger Tor Berlijn

Culinair op reis in Europa

Europa staat bekend om zijn diverse heerlijke keukens. Proef pasta en pizza in Italië, geniet van chocolade en bier in België, ontdek de Franse haute cuisine, probeer tapas in Spanje of ontdek de smaken van Griekenland.

Ben je op zoek naar een autovakantie, busreis, stedentrip of wintersportvakantie in Europa! Vraag dan een reisvoorstel aan en ik help je met jouw vakantieplannen.