Camper rondreizen Canada of Amerika

Camper rondreizen Canada of Amerika
Camper rondreizen Canada of Amerika

Camper rondreizen in Canada of Amerika worden steeds populairder.  Het is een ideale manier om kennis te maken met de natuur en cultuur van deze twee landen. Onderweg heeft u alle vrijheid om te  overnachten op de mooiste kampeerplekken. Een camper rondreis met kinderen is ook erg leuk om te doen er zijn veel kampeerplekken die allerlei faciliteiten hebben voor kinderen. Hou er in de vakantie periodes wel rekening mee dat u een kampeerplek met bijvoorbeeld een zwembad  van te voren moet reserveren. 
Er komt heel wat kijken bij een camperreis! Er zijn veel verschillende campers en welke is dan geschikt voor u! En welke route gaat u rijden! 

Afgelopen woensdag heb ik van de reisorganisatie Fly to the West de mogelijkheid gekregen om 4 verschillende campers te bekijken.  En waren er nog andere aanbieders die ons uitgebreid kennis hebben laten maken met de verschillende campers. 

De Jucy Trailblazer

Dit is een super leuke compacte campervan. Als u van echt kamperen houdt is dit de ideale camper. Binnen is er de mogelijkheid om van de dinette een  bed te maken. De Jucy Trailblazer heeft een rooftopsleeper voor 2 personen. Verder heeft de Trailblazer een keukentje met wasbak. 

Jucy Trailblazer keukentje Trailblazer Trailblazer zitgedeelte Jucy Trailblazer bed Jucy Trailblazer rooftop

De Trailblazer is te huur in Las Vegas, Los Angeles, San Francisco en Vancouver. 

Escape campervans 

Escape campervans verhuurt compacte hippe campervans. De campervans zijn zo groot als een minibus en daardoor makkelijk te besturen. Geen enkele camper is hetzelfde. Vanuit de fabriek worden de vans eerst door een lokale kunstenaar beschildert voordat ze de weg op gaan. Deze campervan is zeer geschikt voor de avontuurlijke reiziger. De campervan heeft een keukentje en binnen is het mogelijk om een ruim bed te maken van de dinette.  Op sommige verhuur locaties is het mogelijk om er een rooftop sleeper bij te huren. 

Escape campervan beschildering Escape campervan keuken en rooftopsleeper 
Wist u dat u de Escape campervan ook kunt huren om het Burningman festival te bezoeken. Hier geldt wel een toeslag voor. 

Cruise America C25

De Cruise America C25 is de meest verhuurde camper van Cruise America. De camper heeft een vast tweepersoonsbed en nog een tweepersoonsbed in de cab-over. Eventueel is het mogelijk om de dinette  om te bouwen als extra bed. Verder zit er een toilet en douche in de C25 en een complete keuken. De campers van Cruise America zijn van 0 tot 4 jaar oud. Cruise America heeft veel locaties waar u uw camper op kunt halen. 

Cruise America familie camper Cruise America C25 bestuurder Slaapgedeelte Cruise America C25

Fraserway C Large

Fraserway is een Canadese camperverhuurder.  Dit bedrijf bouwt zijn eigen campers en heeft een gedeeltelijk Nederlands management. De campers van Fraserway zijn niet ouder dan één jaar. Er zijn zes verschillende verhuur locaties in Canada. Fraserway heeft wel 13 verschillende type campers waaronder een aantal rolstoelvriendelijke campers. De camper die ik heb bekeken was de C large. Dit is een ruime familiecamper met slide-out. Zodra u op uw kampeerplek staat kunt u extra woonruimte creëren. Deze camper heeft een vast tweepersoonsbed. Een douche en toilet en volledig uitgeruste keuken. 

Fraserway camper camperrondreizen Fraserway slaapgedeelte Fraserway zitgedeelte

Bij veel campers is het motto hoe eerder u boekt, hoe goedkoper u camper”
Uiteraard zijn er nog veel meer camperverhuurders  zoals Roadbear, Apollo, El Monte, CanaDream en Cruise Canada waar ik mee samenwerk. 

Ook leuk zijn de camper wegbreng acties in het voor en najaar dan betaald u een veel lagere prijs en brengt u de camper vanaf de fabriek naar een verhuurlocatie. Ook dit kunt u via mij boeken. 

Wilt u zelf een camper rondreis maken en wilt u advies welke camper het beste bij u past! Vraag dan een reisvoorstel aan en u krijgt van mij de beste mogelijkheid op basis van uw wensen. 

Reisvoorstel aanvragen  Fly to the West