Waar boekt u uw vakantie?

Waar boekt u uw vakantie?
Waar boekt u uw vakantie?

Zelfstandig reisadviseuse of internet? Waar boekt u uw vakantie?

Nog geregeld krijg ik de volgende vragen:
– Hoe werkt dat nou precies als ik via jou boek?
– Ik kan toch ook gewoon via het internet boeken?

Bij mij kunt u alle soorten vakanties boeken! Via mijn kantoor aan huis stel ik u droomvakantie samen, of dat nou een 8 daagse reis naar Kreta is, kamperen in België of een op maat samengestelde rondreis door Azië. Ik regel dat voor u! Pluspunten zijn dat ik niet gebonden ben aan bepaalde reisorganisaties en producten, winkel- of kantoortijden. Ook ’s avonds en in het weekend ben ik bereikbaar of kom ik op afspraak langs. 

Waarom zou u via het internet boeken en niet via uw reisadviseur?

Wat biedt het internet voor voordelen? Goedkoper? Nee! Het kost meer tijd? Ja! Is die reis 100% passend bij u? Vaak niet! Wie is uw contactpersoon? Geen idee!
DAAROM… boekt u dus bij uw zelfstandig reisadviseuse.  Altijd één vast aanspreekpunt. Voor dezelfde prijs (en vaak goedkoper) voldoet uw vakantie dan ook echt aan al uw wensen. Geef u wensen aan mij door en ik maak een passende offerte, geen uren meer zelf zoeken. Dat doen ik wel voor u. En het kost u niks extra.
Meer service: ik regel ook alle extra’s zoals parkeren op de luchthaven, verzekeringen, taxivervoer, visum, stoelreserveringen en online inchecken.

Ook uw reisverzekeringen kunt u bij mij afsluiten dan heeft u één contactpersoon als er tijdens uw vakantie iets gebeurd. 

Al 20 jaar werk ik met veel plezier als zelfstandig reisadviseuse en ga ik regelmatig op studiereis en volg trainingen van touroperators en verkeersbureaus om op de hoogte te blijven van de bestemmingen.

Boekt u toch liever zelf uw reis, hotel of vliegticket neem dan een kijkje op de zoek & boek pagina en boek daar uw reis 
ook dan gaat de afhandeling via mij en kunt u altijd op mij terugvallen als er vragen zijn. 

Dus ervaar de luxe van een zelfstandig reisadviseuse en wacht niet langer. Vraag een reisvoorstel aan of bel, mail of app me 06-30287514.

Reisvoorstel aanvragen