Loop in 2019 mee met de Wandelvierdaagse van Marbella.

Van 17 t/m 20 Oktober 2019 wordt de wandelvierdaagse van Marbella voor de 9e keer gehouden.  Geïnspireerd door de populaire Nijmeegse Vierdaagse, organiseert Marbella 4 Days Walking dit gezellige vierdaagse wandelevenement aan de Spaanse Costa del Sol. De wandelingen voeren u door het prachtige achterland, door de stad en langs het strand van Marbella.

Het Parque Arroyo de la Represa, in het oude centrum van Marbella is het vertrekpunt voor de routes van 20 en 30 kilometer die u door de stad, de natuur en langs het strand voeren. De laatste dag, 20 oktober, loopt u over de Vía Gladiolo weer terug naar Parque Arroyo de la Represa waar u met luid gejuich begroet zult worden.

start Marbella vierdaagse Achterland Marbella Route Marbella 4 days walking

U kunt vier dagen meelopen maar het is ook mogelijk om één of twee dagen mee te wandelen.  Lijkt het u leuk om mee te doen neem dan contact met mij op. Dan kunnen we in overleg de juiste reis voor u samenstellen. Het is ook mogelijk om wat extra vakantiedagen aan uw reis toe te voegen. 

Inschrijving voor alle vier de dagen is € 50,00. Heeft u al eerder meegelopen geef dan uw inschrijfnummer door zodat u de juiste medaille krijgt.

Er zijn mogelijkheden voor appartementen, hotels met ontbijt of hotels met halfpension of zelfs All inclusive. Hoe eerder u boekt hoe goedkoper de vluchtmogelijkheden zijn. En de kans dat u een accommodatie heeft op loopafstand van de start/finish.

Vluchten zijn mogelijk vanaf Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven.

Meer informatie over de Marbella 4 Days Walking kunt u vinden op de officiële website van marbella4dayswalking

In samenwerking met OAD en TUI kan ik u diverse wandelarrangementen aanbieden. Wilt u meer informatie over deze arrangementen neem dan contact met mij op. 

Wilt u afwijkende verblijven boeken of een andere accommodatie vraag dan een reisvoorstel aan.
Via verschillende organisaties is het al mogelijk om te boeken voor volgend jaar. 

   

Reisvoorstel aanvragen

wandelvierdaagse van Marbella