Loop in 2018 mee met de Wandelvierdaagse van Marbella.

Van 11 t/m 14 Oktober 2018 wordt de wandelvierdaagse van Marbella voor de 8e keer gehouden.  Geïnspireerd door de populaire Nijmeegse Vierdaagse, organiseert Marbella 4 Days Walking dit gezellige vierdaagse wandelevenement aan de Spaanse Costa del Sol. 

Op 10 maart 2018 is er weer een nieuwe locatie aangekondigd als start en eindpunt voor de Marbella4dayswalking. Deze locatie is Parque Arroyo de la Represa. Eerder was er aangekondigd dat ze zouden verhuizen naar Parque de la Constitución maar in de praktijk blijkt deze locatie niet geschikt voor het evenement.

Op deze nieuwe locatie zijn alle gewenste voorzieningen aanwezig, het is gunstig gelegen ten opzichte van het historisch centrum van Marbella en op loopafstand van de Boulevard. Het is ook de plek waar elke dag na het wandelen gewoon weer een gezellig feestje is.

 

Voor de echte feestbeesten gaat het feest nog een paar uur door bij de Nederlandse bar Hestia aan de haven. 

Wandelvierdaagse Marbella 2017 Controlepost wandelvierdaagse Marbella  Finish Marbella4dayswalking 

De laatste dag, zondag 14 Oktober, loopt u over de Via Gladiolo weer terug naar het Parque Arroyo de la Represa waar u met luid gejuich en gezellige muziek begroet zult worden.

U kunt vier dagen meelopen maar het is ook mogelijk om één of twee dagen mee te wandelen.  Lijkt het u leuk om mee te doen neem dan contact met mij op. Dan kunnen we in overleg de juiste reis voor u samenstellen. Het is ook mogelijk om wat extra vakantiedagen aan uw reis toe te voegen. 

Inschrijving voor alle vier de dagen is € 50,00. Heeft u al eerder meegelopen geef dan uw inschrijfnummer door zodat u de juiste medaille krijgt.

Er zijn mogelijkheden voor appartementen, hotels met ontbijt of hotels met halfpension of zelfs All inclusive. Hoe eerder u boekt hoe goedkoper de vluchtmogelijkheden zijn. En de kans dat u een accommodatie heeft op loopafstand van de start/finish.
Een geliefde en perfecte accommodatie is Aparthotel Puerto Azul aan de boulevard. 

Vluchten zijn mogelijk vanaf Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven.

Meer informatie over de Marbella 4 Days Walking kunt u vinden op de officiële website van marbella4dayswalking

In samenwerking met OAD en TUI kan ik u diverse wandelarrangementen aanbieden. Wilt u meer informatie over deze arrangementen neem dan contact met mij op. 

Wilt u afwijkende verblijven boeken of een andere accommodatie vraag dan een reisvoorstel aan.
Via verschillende organisaties is het al mogelijk om te boeken voor volgend jaar. 

   

Reisvoorstel aanvragen

Via Gladiola