Mallorca Walking Event La Primavera 2020

In 202o is de 5e editie van het Mallorca Walking Event La Primavera van 2 tot en met 5 April. Wandelen is gezond en de omgeving van Paguera is heel geschikt om mooie wandelingen te maken.  In April is het klimaat op Mallorca zacht en aangenaam een ideale temperatuur om te wandelen. 

Heerlijk vier dagen wandelen in de mooie omgeving rondom Paguera. Tijdens het wandelen zult u Mallorca van een hele andere kant zien. De deelnemers ontdekken dorpen met charme, de mooie stranden aan de kust van Mallorca en de indrukwekkende Serra de Tramuntana, deze bergketen is door UNESCO uitgeroepen tot erfgoed van de mensheid. 

De start en finish van het Mallorca Walking Event zijn aan de boulevard Paseo Maritim Torá bij het officina de Turismo in het kleine centrum van Paguera.
Mallorca walking event finish   wandelroutes Mallorca Mooie natuur van Mallorca  

Afstanden

U kunt zich inschrijven voor de 12.5 km, 20 km en de 30 km.  De wandelaars van de 12.5 km worden dagelijks met de bus naar een startpunt gebracht en vanaf daar wandelen ze terug naar de finish in Paguera. Na de finish is er dagelijks de mogelijkheid om een drankje te doen en te genieten van live muziek. 

de Amerbloazers gezelligheid in de walking village feest met de Amerblaozers

Dankzij de organisatie,  de vrijwilligers, het team van Icepower en de Amerbloazers is het ieder jaar weer een leuk en gezellig evenement om bij te wonen. 

André en Nathalie de vrijwilligers Team Icepower

Wilt u mee wandelen de inschrijving voor 4 dagen kost € 50,00.  Uiteraard is het ook mogelijk om maar 1 dag mee te wandelen dan is de prijs € 13,00.  Schrijf op tijd in want  een maand voor vertrek wordt de prijs verhoogd naar € 65 voor 4 dagen. 

Voor het Mallorca Walking Event La Primavera kunt u bij mij terecht voor  kant en klare pakketten of een maatwerkreis.

Door mijn nauwe samenwerking met de organisatie van het Mallorca Walking event heb ik goede contacten en kan ik elk hotel of appartement voor u reserveren inclusief of exclusief vluchten vanaf elke luchthaven in Nederland en transfers.

Hoteltips

Flor los almendros mooi Aparthotel op ongeveer 800 m afstand van de start/finish. Hier kunt u verblijven in een 2 kamerappartement of een hotelkamer op basis van logies/ontbijt of halfpension.

Aparthotel Flor Los Almendros Zwembad Flor Los Almendros Tuin Flor los Almendros

Paguera Treff dit kleinschalige hotel ligt aan doorlopende weg en is in 2018 volledig gerenoveerd. Het ligt ongeveer op 650 m afstand van de start/finish. U kunt hier verblijven in een standaard tweepersoonskamer of een superior tweepersoonskamer op basis van logies/ontbijt.

Paguera Treff 1 Paguera Treff Kamer Paguera Treff badkamer

Hotel Lido Park ligt vlakbij de start/finish en aan het strand. U kunt hier verblijven in een tweepersoonskamer op basis van halfpension 

Wilt u informatie of een prijsopgaaf vraag dan een reisvoorstel aan. Wilt u eerst wandelen en daarna nog lekker een weekje genieten in Palma de Mallorca in een heerlijk hotel aan het strand of een andere plek op het eiland dat is allemaal mogelijk.

Neem contact met mij op via jolanda@zelfstandigreisadviseuse.nl of bel 0172-752010. 

Reisvoorstel aanvragen

Mallorca walking event finish