Mallorca Walking Event La Primavera 2019

Komt u van 4 t/m 7 April 2019 ook meewandelen met het Mallorca Walking Event La Primavera.  Geniet van een actieve wandelvakantie in goed gezelschap. In April is het klimaat op Mallorca zacht en aangenaam een ideale temperatuur om te wandelen. 

Heerlijk vier dagen wandelen in de mooie omgeving rondom Paguera. Tijdens het wandelen zult u Mallorca van een hele andere kant zien. De deelnemers ontdekken dorpen met charme, de mooie stranden aan de kust van Mallorca en de indrukwekkende Serra de Tramuntana, deze bergketen is door UNESCO uitgeroepen tot erfgoed van de mensheid. 

De start en finish van het Mallorca Walking Event zijn aan de boulevard Paseo Maritim Torá bij het officina de Turismo in het kleine centrum van Paguera.
wandelvierdaagse Mallorca Mallorca wandelvierdaagse Mallorca Walking Event

U kunt zich inschrijven voor de 12.5 km, 20 km en de 30 km.  De wandelaars van de 12.5 km worden dagelijks met de bus naar een startpunt gebracht en vanaf daar wandelen ze terug naar de finish in Paguera. Uiteraard konden de wandelaars ook kiezen voor de  20 of 30 km per dag.  Na de finish is er dagelijks de mogelijkheid om een drankje te doen en te genieten van live muziek. Hieronder vindt u een overzicht van de starttijden van alle afstanden.

 De Routes van de 12.5 km 

.    

Routes 20 km

   

Routes 30 km

   

Wilt u mee wandelen de inschrijving voor 4 dagen kost € 50,00.  Het is ook mogelijk om maar 1 dag mee te wandelen dan is de prijs € 13,00.  Schrijf op tijd in want  een maand voor vertrek wordt de prijs verhoogd naar € 65 voor 4 dagen. 

Voor het Mallorca Walking Event La Primavera werk ik samen met OAD reizen die 3 verschillende hotels aanbied met vluchten vanaf Amsterdam en Eindhoven.  Deze hotels kunt u boeken door op de link te klikken. Boekt u liever via mij dat kan natuurlijk ook. 

Wilt u zelf een reis samen stellen dat is ook mogelijk,  uiteraard heb ik goede contacten met de organisatie en kan ik elk hotel of appartement voor u reserveren in Paguera inclusief vluchten vanaf elke luchthaven in Nederland en transfers. Neem dan contact met mij op via jolanda@zelfstandigreisadviseuse.nl of bel 0172-752010. 

Hoteltips

Flor los almendros mooi Aparthotel op ongeveer 800 m afstand van de start/finish. Hier kunt u verblijven in een 2 kamerappartement of een hotelkamer op basis van logies/ontbijt of halfpension

Paguera Treff dit kleinschalige hotel ligt aan doorlopende weg en is vorig jaar volledig gerenoveerd. Het ligt ongeveer op 650 m afstand van de start/finish. U kunt hier verblijven in een standaard tweepersoonskamer of een superior tweepersoonskamer op basis van logies/ontbijt.

Paguera Treff 1 Paguera Treff Kamer Paguera Treff badkamer

Hotel Lido Park ligt vlakbij de start/finish en aan het strand. U kunt hier verblijven in een tweepersoonskamer op basis van halfpension 

Wilt u informatie of een prijsopgaaf vraag dan een reisvoorstel aan. Wilt u eerst wandelen en daarna nog lekker een weekje genieten in Palma de Mallorca in een heerlijk hotel aan het strand of een andere plek op het eiland dat is allemaal mogelijk. 

Reisvoorstel aanvragen

Mallorca Walking Event