Wandelen is helemaal in. Bij de touroperator Wandelvakanties Europa kunt u de meest uiteenlopende en bijzondere wandelreizen boeken naar de mooiste plekjes van Europa.

Wandelvakanties Europa biedt vijf verschillende wandelarrangementen aan:

  • Vast verblijf
  • Trektocht
  • eilandhoppen
  • Wandelrondreis
  • Short break

Bij een vast verblijf logeert u in één of meerdere accommodaties van waaruit u dag wandelingen maakt.
Tijdens de trektochten wandelt u zorgeloos van verblijf naar verblijf terwijl wij u de organisatie van overnachtingen, bagagevervoer en transfers uit handen nemen.  
Als u kiest voor eilandhoppen verblijft u op twee of drie eilanden waar u de keuze heeft uit verschillende wandelingen.

Een wandelrondreis in Europa heeft een mooie afwisseling van natuur en cultuur. Altijd is er de keuze uit wandelingen in de natuur of uit korte tochten naar culturele highlights.
Shortbreak is onze variant van het ‘Weekendje Weg’: 5 dagen de boel de boel laten.
Elke formule zorgt ervoor dat u zich thuis gaat voelen in een mediterrane streek. De reizen zijn stuk voor stuk individueel, dus niet in een groep of met een gids.

De Wandelingen

De wandelingen zijn door de medewerkers zelf uitgezet en beschreven. Het zijn authentieke tochten, veelal door de lokale bevolking aangewezen. Dat kunnen veetrekroutes zijn of muilezelpaden die de dorpen onderling verbinden, soms nog in gebruik door een enkele herder. 

Op alle bestemmingen heeft wandelvakanties Europa  zes tot acht wandelingen uitgezet, dit zijn zowel lichtere als stevige tochten. U kunt dus zelf kiezen of u een lichte of zware toch wilt maken.

Wandelvakanties Europa biedt wandelingen aan op de Canarische Eilanden, Griekenland, Gozo, Italië, Kroatië, Portugal, Spanje en Turkije.

Wilt u inspiratie op doen of zelf uw wandelvakantie boeken klik dan op de link hieronder. Heeft u vragen of wilt u een offerte vraag dan een reisvoorstel aan. Bellen mag natuurlijk ook altijd. 

Wandelvakantie boeken   Reisvoorstel aanvragen

Wandelvakanties Europa