De Verenigde Staten is een veelzijdige en populaire vakantiebestemming qua natuur, cultuur, steden en bevolking. Veel toeristen keren er na een eerste bezoek ook weer terug.

Er zijn 50 staten met ieder hun eigen klimaat en cultuur. Veruit de meeste bekende staten waar de vakantiegangers vanuit Nederland heen gaan zijn Florida en California. De populairste steden die door Nederlanders bezocht worden zijn New York, Las Vegas, Los Angeles en San Francisco.

Florida The Sunshine State

Bij Florida denkt u aan prachtige stranden, natuurgebieden, Miami, Disney World en Orlando.   Florida ligt ingeklemd tussen de Atlantische oceaan en de Golf van Mexico. In dit subtropische gebied schijnt de zon bijna het hele jaar door.  In Florida kunt u een auto of camper rondreis maken. Ook veel cruises naar het Caribisch gebied vertrekken vanuit Florida.

De stranden van Florida  zijn hagelwit en het water is helder blauw.  Langs de kust zijn veel gezellige badplaatsen zoals Miami Beach aan de Atlantische Oceaan en Sint Petersburg, Clearwater, Napels, Fort Myers en Sanibel island aan de Golf van Mexico. Key West is een ultieme strandbestemming. Het eiland biedt prachtige duiklocaties, musea en goede restaurants.

Vanuit Miami kunt u een bezoek brengen aan het Everglades National Park, een uniek natuurgebied dat bestaat uit moeraslandschap en mangrovebossen.

Orlando is de ‘The Fun Capitol of the World’ .  De stad is bekend vanwege de attractieparken, shoppingmalls, restaurants en andere activiteiten.  De bekendste pretparken zijn Walt Disney World, Universal Studios en Sea World.  In Orlando zijn er veel overnachtingsmogelijkheden van luxe hotels bij de pretparken tot campings en villa’s.

Orlando Expert

 

 

 

 

California

Voor natuurliefhebbers mag een bezoek aan één van de Nationale parken zeker niet ontbreken. Maak eens een helikoptervlucht boven de Grand Canyon.

Nationale Parken 

Amerika heeft 58 Nationale parken. Het oudste Nationale park van het land is Yellowstone en het meest populaire park is de Great Smokey mountains. 

Nationale parken Verenigde Staten

De Verenigde Staten heeft reizigers zoveel te bieden dat het bijna teveel is om op te noemen. Wilt u reis maken naar de Verenigde Staten maken vraag dan een reisvoorstel aan met u wensen en dan krijgt u van mij een offerte op maat.

 

Reisvoorstel aanvragen

Mount Rushmore Verenigde Staten