Saint Lucia is een bijzonder natuurparadijs en heeft prachtige uitgestrekte stranden, chique bars en restaurants en een ruige indrukwekkende natuur.

Op het eiland staan twee vulkanische bergtoppen die loodrecht uit de oceaan oprijzen de Pitons deze staan op de Werelderfgoedlijst.

Het eiland is beïnvloed door vele culturen. Saint Lucians rijden links en hebben een passie voor cricket. Maar er is ook een Caribische invloed die vind u terug in de drankjes en in de muziek zoals de calypso, soca en reggae.

Het weelderige landschap en bergachtige terrein creëren de perfecte basis voor avontuur. Of u nou op een ATV wilt rijden, paardrijden in de zee, op een jeep safari tour, mountainbiken of op een opwindende helikoptertocht het is allemaal mogelijk.

Voor klanten die meer willen weten over de geschiedenis van Saint Lucia, zijn er veel culturele reizen beschikbaar. Breng een bezoek aan Fond Doux Plantation een nog steeds  werkende cacao plantage of Fond Latisab Creole Park waar u meer te weten komt over de culturele en historische erfgoed van Saint Lucia.

Saint Lucia is ook een geweldige bestemming voor vogelliefhebbers. Er zijn 180 vogelsoorten waarvan er 7 alleen op Saint Lucia leven.

Ook als duik en snorkelbestemming heeft het eiland veel te bieden. Er zijn spectaculaire duikplaatsen zoals de bekroonde  The Key Hole Pinnacles.  Schildpadden, dolfijnen en walvissen zijn er ook volop . Er zijn 33 soorten walvissen ter wereld en meer dan 20 wonen in en bezoeken de heilige  wateren rond Saint Lucia. Van Maart tot Augustus leggen de Leatherback schildpaddenhun eieren op Grand Anse strand.

De bewoners van het eiland houden van feesten en wekelijks is er ook wel iets te doen op het eiland. Elke vrijdagavond is De Gros Islet Street Party het oudste straatfeest van Saint Lucia. Dit feest word bezocht door toeristen en locals en er is een ruime keuze aan eten en drinken te koop.  Er zijn nog twee soortgelijke wekelijkse feesten.

Trouwen op Saint Lucia.

Saint Lucia biedt bruidsparen de vrijheid om hun bruiloft te regelen zoals ze willen. Hoewel de traditionele kerktrouwservice al snel populair is, zijn er een aantal unieke locaties op het eiland waar uw klant kan zeggen ‘ik wil’. U kan trouwen bij een prachtige waterval, op een prachtig strand, in een prachtige botanische tuin, op een privéjacht of in een elegant plantagehuis.

Ook voor een huwelijksreis is dit een ideale bestemming.

Vliegen kan helaas niet rechtstreeks maar moet met een overstap in Engeland.

Reisvoorstel aanvragen