Parijs is de stad van de liefde en romantiek, de kunstenaars, de mode en van de exclusieve keuken. 

Elk jaar komen er meer dan 25 miljoen toeristen naar Parijs ? Toeristen die niet alleen allemaal de Eiffeltoren op willen klimmen, maar die één keer in hun leven voor de vitrines van de Moulin Rouge gestaan willen hebben of de Sacré-Coeur in de wijk Montmartre willen hebben bewonderd. 

In het kort kan ik u wel wat vertellen over de bezienswaardigheden, Parijs ‘doet’ u ook niet in één enkel weekendje van drie dagen. Nee, Parijs is een stad waar u zeker terug zult komen voor een vervolgbezoek.

Parijs is namelijk onmogelijk in een zo korte tijd te bezoeken.  Alleen voor een bezoek aan het  Musée du Louvre zou u al een paar dagen nodig hebben om dit op uw gemak te kunnen bekijken en natuurlijk zult u ook de Eiffeltoren wel willen beklimmen.  De lichtstad herbergt een enorme schat aan cultuur en bezienswaardigheden zodat u er goed aan doet van tevoren een selectie te maken van datgene wat u het liefst wilt gaan bekijken of bezoeken tijdens uw verblijf. Eén ding staat vast: u zult zich geen moment vervelen.

Fietsen in Parijs met een Nederlandstalige gids

Fietsen in Parijs is veilig en vooral heel erg leuk. Samen met de gids fietst u op een rustig tempo door de stad en ziet u heel veel bekende bezienswaardigheden. Zo krijgt u  The Iron Lady, La tour Eiffel of gewoonde Eifeltoren zeker te zien tijdens deze tocht. De gids zal u ook meenemen naar wat onbekendere, maar minstens zo mooie, bezienswaardigheden. Met wat ‘insider tips’ van uw eigen lokale Nederlandse gids kun u na het volgen van een van de tours in Parijs zelf de stad van de liefde verder gaan ontdekken, want dan weet u precies waar u moet zijn! Een tour geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar!

Er zijn verschillende fietstours te boeken klik op de button en ontdek wat de mogelijkheden zijn. Wilt u een stedentrip boeken naar Parijs! Vraag dan een reisvoorstel aan. 

Boek hier uw fietstour    Reisvoorstel aanvragen

Eifeltoren Parijs