New York  ‘the city that never sleeps’ een metropool waar u niet uitgekeken raakt. New York bezoekt u immers niet maar dat beleeft u. De Big Apple is zonder twijfel één van de meest dynamische steden ter wereld. New York heeft alles te bieden cultuur, shopping, architectuur en een enerverend stadsleven.

New York bestaat uit 5 stadsdelen Manhattan, Bronx, Queens, Brooklyn en Staten Island. Het bekendste gedeelte is  Manhattan, 20 km lang en 3 km breed en het is verdeeld in Uptown, Midtown en Downtown. In de Midtown vindt u de meeste hotels, restaurants, musea en Broadway met zijn theaters. In Central Park kunt u de rust opzoeken en heerlijk languit in het gras genieten van alles wat er om u heen gebeurd.
Wilt u een geweldig uitzicht hebben over de stad ga dan het Empire Stating Building op of het Top of the Rock Oberservation Deck. Of ga heerlijk met de ferry mee naar het vrijheidsbeeld.

New York heeft veel bezienswaardigheden en dingen om te doen en of u nu 3 dagen of een week in New York verblijft het is nooit lang genoeg.

Must do’s en must sees in New York

Rockefeller Center, Empire State Building, Ground Zero, Central Park, CNN Time warner Center, State of Liberty, Top of the Rock, Gugenheim Museum, Soho & Tribeca, Wallstreet, The High Line, Times Square, South Street seaport en natuurlijk kunt u ook een shop till you drop tour of Harlem Gospel tour boeken.

Ontdek The Big Apple met Nederlandstalige gids

Fietsen door Central Park. Of liever over de Brooklyn Bridge? Alles is mogelijk in deze metropool.
In The Big Apple ligt meer dan 300 kilometer aan fietspad en is uitermate geschikt om bezienswaardigheden als Times Square, het Theatre District of de Manhatten Bridge te bekijken.
De Nederlandse gids, die in de Big Apple woont, laat u de beste plekken zien en vertelt u de
geheimen van de stad. Geschikt voor iedereen!

Boek hier uw fietstour in New York.

Reisvoorstel aanvragen

New York VS