Maleisië heeft alles voor uw strandvakantie, culturele verkenningen, rondreizen en actieve reizen.

In Maleisië vindt u uitgestrekte oerwouden, majestueuze bergketens, fantastische stranden en idyllische eilandjes die het decor vormen voor uw vakantie.  Het land bestaat uit West Maleisië en Sabah/Sarawak op het eiland Borneo.

Het startpunt van een rondreis is de hoofdstad Kuala Lumpur. Hiervandaan kunt u alle kanten op.

Reis naar de Cameron Highlands waar de temperatuur een stuk aangenamer is en de omgeving adembenemend mooi. U vindt hier enorm veel theevelden. Houdt u van avontuur? Trotseer dan de 500 meter lange touwbruggen in het Taman Negara National Park . In Taman Negara is de flora geweldig en kan u ook een aantal dorpjes bezoeken, waar de Orang Asli (de originele bewoners van Maleisië) nog altijd wonen.

Aan de kust vindt u de eilanden Penang en Langkawi. Op Penang staat de grootste boeddhistische tempel van heel Maleisië Kek Lok Si. De tempel bestaat uit verschillende niveaus en vanaf het hoogste niveau heeft u een spectaculair uitzicht over het eiland.

Langkawi is een tropische oase waar u dagenlang aan het strand kunt liggen, maar ook diverse excursies kunt maken.  Maak eens een boottocht door de binnenwateren van Langkawi of een ritje in de enorme kabelbaan.

In Sarawak is de beroemdste attractie de “deer cave” Grot. Op Sabah kunt u een bergwandeling maken op de berg Kinabalu.

Maleisië kunt u prima per huurauto ontdekken maar het is ook mogelijk om een georganiseerde rondreis met gids en chauffeur te boeken of een groepsrondreis te maken.

Wilt u op vakantie naar Maleisië! Neem dan contact op dan kijken we naar de mogelijkheden.

Reisvoorstel aanvragen  Zelf rondreis boeken

 

 

 

 

 

 

Kuala Lumpur Maleisië