In Disneyland Parijs kunt u eindeloos plezier beleven met het hele gezin op een plaats vol magie waar de geluksmomenten onvergetelijk zijn ….

Op ongeveer vijf uur rijden van Utrecht ligt hét magische themapark voor jong en oud. Disneyland Parijs is een onvergetelijke beleving voor jong en oud. Of je nu van de sfeer houdt, de parades, shows,  de sprookjes of de sensationele attracties het gehele jaar door is het een feest om in Disneyland Parijs te zijn.

Zelf heb ik het park al minimaal 12x bezocht en iedere keer kan ik er weer van genieten. Dit jaar bestaat het park 25 jaar. Ter ere van dit feest zijn veel attracties vernieuwd.

Er zijn twee themaparken te bezoeken in Disneyland Parijs. Het Disneyland Park is het grootste. Hier vindt u vijf landen  Frontierland, Adventureland, Fantasyland en Discoveryland en Main Street USA.

Het tweede park is het Walt Disney Studios Park. Dit is een veel kleinere park waar alles om de filmwereld draait.
Hier vindt u attracties in de sfeer van moderne Disney- en Pixarfilms als Cars, Lilo & Stitch, Ratatouille en Finding Nemo. U kunt hier genieten van spectaculaire shows en optredens. Ook voor de sensatie zoekers zijn hier leuke attracties zoals de Tower of Terror en de  Rock ‘n’ Roller Coaster.

Overnachten doet u in één van de magische Disney hotels of andere aangesloten hotels.

Disneyland Parijs bied 7 officiële Disneyhotels waar u van heel luxe tot eenvoudig kunt verblijven. Bent u op zoek naar een hotel vlakbij het park denk dan aan New Port Bay, New York of het Disneyland hotel.  Bent u meer van het kamperen, dan kunt u terecht op de Davy Crockett Ranch. 

Disneyland® Hotel 
Het Disneyland Hotel is het beste hotel dat Disneyland heeft de kwaliteit, service, gastvrijheid en locatie zijn super dit hotel ligt vlak naast de ingang van het Disneyland Park.

Disney’s Hotel New York®
Als je opzoek bent naar een verblijf in New Yorkse stijl dan is Disney’s Hotel New York echt iets voor u.

Disney’s Newport Bay Club®
In Disney’s Newport Bay Club, aan de oevers van Lake Disney, vindt u de stijl en charme van het New England van voor 1900. Dit hotel is recentelijk helemaal gerenoveerd. 

Disney’s Sequoia Lodge®
Ontspan midden tussen de hoge pijnbomen, in de woeste charme van deze comfortabele boshut, die is geïnspireerd op de nationale parken van Amerika.

Disney’s Hotel Cheyenne®
Drijf de kleintjes bijeen, zet je hoed op en check in Hotel Cheyenne, het Disney Hotel dat een hommage brengt aan het oude Westen…
Momenteel wordt hotel Cheyenne in verschillende fases gerenoveerd  Gedurende deze periode blijven alle services van het hotel beschikbaar zoals gewoonlijk.

Daarnaast zijn we bezig met het opknappen van Chuck Wagon Café. Dit restaurant blijf (beperkt) geopend. Andere eetgelegenheden worden voorgesteld tijdens uw verblijf. 

Disney’s Hotel Santa Fe®

Een comfortabele oase aan Route 66, een hotel in het Santa Fe-thema waar je de klassieke Disney waarden en gastvrijheid vindt.
Dit hotel is een absolute aanrader voor de Cars fans. Alle kamers zijn geïnspireerd op Disney Pixar’s Cars.

Disney’s Davy Crockett Ranch®
Terug naar de natuur. Een eigen blokhut om tot rust te komen in een schilderachtige, landelijke omgeving die geïnspireerd is op de heldhaftige pionier Davy Crockett. Let op: Van 8 januari t/m 31 juli 2018 vinden er verbouwingswerkzaamheden  plaats, waardoor het zwembad en het restaurant gesloten kunnen zijn. U kan gedurende deze periode gebruikmaken van de zwembaden van de andere Disney® Hotels (m.u.v. het Disneyland® Hotel) die per auto bereikbaar zijn. 

Naast deze eigen hotels, kunt u ook terecht in een van de  partnerhotels, die zich vlakbij het resort bevinden.

Vorig jaar heb ik bijna al deze hotels  zelf bezocht tijdens een studiereis dus ik kan u er alles over vertellen. 

Vienna House Dream Castle hotel, Vienna House Magic Circus, Radisson Blu hotel, Algonquin’s Explorer hotel, Kyriad hotel,
B&B hotel, Hotel L’Elysée Val’de Europe en Adagio Marne la Vallée Val’de Europe. Bijna al deze hotels bieden een gratis transfer service aan naar het park.

U kunt kiezen om met eigen auto naar Disneyland Parijs te gaan maar er zijn ook mogelijkheden met de trein of de speciale kidsbus van OAD. 

Wilt u zelf een paar magische dagen beleven vraag dan een reisvoorstel aan

Reisvoorstel aanvragen

 

 

 

Disney hotel