Barcelona is een populaire stad in Spanje die alles bied wat een mens zich maar kan wensen. Een pakkende mengeling van kunst, cultuur, gastronomie, de relaxte Catalaanse levenstijl, zon, zee, uitgaan en winkelen.

Iedereen kan zich in deze geweldige stad vermaken.  De stad is een walhalla voor de shopaholics, cultuurliefhebbers komen ogen en oren tekort en voor degene die van heerlijk eten en drinken houden is er een overvloed aan restaurants en Tapasbars. De combinatie van stad en strand maakt Barcelona extra geliefd. 

Middelpunt van de stad is Placa Catalunya. Daarvandaan loopt de overbekende Ramblas naar de haven, via de pittoreske wijk Barrio Gotico, met haar impostante Gotische kathedraal en haar smalle historische straatjes. Op de Ramblas kunt u genieten van de vele straatartiesten.  En ook Gaudí is onlosmakelijk met de stad verbonden, breng eens een bezoek aan de Sagrada Familia, Park Güell, Casa Batlló en Casa Mila. Als u een prachtig uitzicht over de stad wilt hebben neem dan de kabelbaan naar de Montjuïc.

Een reis naar Barcelona is niet compleet zonder een voetbalwedstrijd van FC Barcelona mee te maken. Deze wereldberoemde voetbalclub speelt zijn thuiswedstrijden in Camp Nou Stadion. Het stadion biedt plaats aan bijna 100000 fans. De sfeer, de wereldberoemde voetballers die hier spelen zorgen keer op keer voor een spektakel.

Fietsen in Barcelona met Nederlandstalige gids

Met 250 kilometer aan fietspaden behoort Barcelona tot een van de grootste fietssteden van Europa. Fietsen in deze geweldige stad
is daarom dus ook veilig en  heel erg leuk. Tijdens de 3 uur durende tour ziet u de  verschillende highlights van Barcelona zoals de Sagrada Familia, Plaça Reial en het stadspark genaamd Ciuatadella. De tours worden altijd begeleid door een Nederlandstalige local die alles weet van het leven in en rondom Barcelona. De gids staat open om al je vragen te beantwoorden en zal u dan ook graag voorzien van diverse tips. Ook is er genoeg tijd om foto´s te maken. De tour is voor iedereen geschikt!

Er zijn verschillende fietstours te boeken klik op de button en ontdek wat de mogelijkheden zijn. Wilt u een stedentrip boeken naar Barcelona! Vraag dan een reisvoorstel aan. 

Boek hier uw fietstour       Reisvoorstel aanvragen

 

 

Barcelona Spanje