Aruba heeft de vakantieganger veel te bieden. U vindt er fantastische stranden, uitstekende accommodaties, culinair genieten, een gezellige sfeer en de gastvrijheid van de lokale bevolking.

Oranjestad is de hoofdstad. Hier vind u winkelmogelijkheden, casino’s en restaurants en de cruiseterminal die niemand kan ontgaan door de grote schepen die midden in de stad liggen.

San Nicolas is de tweede stad van het eiland, hier moet u zeker een bezoekje brengen aan de beroemde Charlie’s Bar. Vlakbij San Nicolas ligt Baby beach een mooie baai die zeer geschikt is voor kleine kinderen.

De stranden van Aruba 

Palm beach is het bekendste en langste strand van het eiland. Hier vind u de luxe hotels zoals Riu, Hyatt,  Regency, Holiday inn en nog andere grote hotels van bekende ketens.

Eagle beach is het breedste strand van Aruba. Aan het eind van het strand staat de Divi Divi Boom. Aan Eagle beach vindt je meer laagbouw hotels.

Druif beach is het perfecte strand voor gezinnen.

Op het eiland is genoeg te doen in het Arikok National Park kunt u met een jeep de flora en fauna bewonderen. Of bezoek de Aloë farm waar u alles leert over de geschiedenis van de Aloë plant. Uiteraard zijn er voldoende watersportmogelijkheden zoals zeilen, wind en kitesurfen, duiken en snorkelen.  Golfliefhebbers kunnen terecht op een 9 holes en 18 holes baan.

Tierra del Sol Golfbaan

Op Aruba is het culinair genieten. Er zijn meer dan 200 restaurants met een grote variatie aan eetmogelijkheden.

Vanuit Nederland vliegt KLM en TUI regelmatig naar Aruba. Een combinatie met Bonaire en Curacao is een aanrader.

Diverse algemene informatie over het eiland kunt u vinden op de website van Aruba. Zelf heb ik het eiland al diverse keren bezocht dus ik kan u uit eigen ervaring adviseren.

Vakantieplannen naar Aruba vraag een reisvoorstel aan of bekijk het aanbod van TUI. Komt u er niet uit of wilt u graag advies dan mag u mij altijd bellen of mailen.

Reisvoorstel aanvragen