Beleef uw Asian Dream!

Beleef uw Asian Dream!
Lombok rijstvelden

Beleef uw Asian Dream met de Jong Intra Vakanties en Apollo at Home Jolanda de Koning. 

Denk eens aan bijzondere Aziatische bestemmingen met mooie zandstranden, hotels met een topservice en u wordt er naar toe gevlogen met Singapore Airlines. Dat klinkt toch als een heerlijke relaxte strand vakantie.  Klinkt dat als uw droomreis! 

Asian Dream is het luxe strandvakantie programma van de Jong Intra Vakanties in exclusieve samenwerking met Singapore Airlines. Afgelopen Juni heb ik zelf deze geweldige luxe mogen ervaren met Singapore Airlines en een verblijf op Gili Air en in het boutique hotel Puri Mas op het mooie groene Lombok

                       Puri Mas Lombok Asian Dream Lombok Puri Mas

Keuze uit 9 bijzondere strandbestemmingen

In het luxe strand vakantie programma vindt u 9 strandbestemmingen behorend tot de mooiste ter wereld. Onder andere Bali, Lombok en Gili Air,  het groene Langkawi in Maleisië en het Vietnamese Da Nang en Hoi An. In Thailand zijn er Asian Dream hotels op de eilanden Phuket en Koh Samui en nieuw zijn Khao Lak en Krabi aan de Thaise Andaman zee. U kunt kiezen uit de mooiste resorts, boutique hotels of een fraaie villa met uw eigen zwembad!

In veel hotels krijgt u gratis Asian Dream extra’s zoals een gratis diner, korting op de spa of een upgrade. 

15 daagse privé rondreizen 

Ook kunt u kiezen uit een tweetal luxe privé rondreizen met verblijf in Asian Dream hotels. Bijvoorbeeld een 15 daagse privé rondreis op Bali waarbij u in 3 verschillende top hotels verblijft.  Of u combineert Bali en Lombok in een 15 daagse privé rondreis waarbij u overnacht in Ubud en Sanur en de laatste paar dagen verblijft in Sengigi op Lombok. 

Singapore Airlines

Tijdens uw vliegreis (vanaf Amsterdam of Düsseldorf) kunt u boord  genieten van de service van de ‘Singapore Girl’ in de nieuwste Airbus A350-900. U vliegt altijd via Singapore waar een stop over van een dag of drie vier zeker aan te raden is. Ook kunt u vanuit Singapore een korte cruise maken met de Voyager of the Seas van Royal Caribbean naar Kuala Lumpur, Penang of Phuket.

Kortom, redenen te over om uw eigen Asian Dream waar te maken.  Graag help ik u daarbij. Geef u wensen door in een reisvoorstel en u krijgt van mij een passend reisvoorstel voor uw droomvakantie!

Reisvoorstel aanvragen  Online brochure bekijken