Azië

Azië is een veelzijdige bestemming met voor ieder wat wils

Bij Azië denk ik zelf als eerste aan de vriendelijke mensen en het heerlijke eten. Het is één van mijn favoriete bestemmingen.

Wist je dat het het grootste werelddeel is?

Voor toeristen zijn er onwijs veel mogelijkheden. Of je zoekt naar een rondreis, een actieve vakantie of lekker wil luieren aan het strand het kan allemaal in Azië.

Elk land  in Azië heeft zijn eigen cultuur en gewoontes.  Of je nou een rondreis maakt door IndonesiëThailand, Vietnam of Sri Lanka overal kom je de vriendelijke Aziatische bevolking tegen. Het ene land is toeristischer dan het andere maar elk land heeft voor ieder wat wils en is de moeite waard.  Azië is een geweldige bestemming voor reizen met kinderen.

Indonesië is erg geliefd bij Nederlanders door de Nederlandse historie. Thailand is heel populair bij backpackers. De mooiste eilandjes en stranden vind je in de Filipijnen. En Japan heeft een unieke cultuur.

Gebruiken in Azië

Veel landen in Azië hebben hun eigen gebruiken. Zo mag je bijvoorbeeld niet het hoofd van volwassen of kinderen aanraken. Dat heeft een reden. Het hoofd is de tempel van het lichaam; hierin huist de ziel en het wordt als heilig gezien. Verder moet je tijdens tempelbezoeken de schouders en knieën bedekken.

Azië is een aanrader voor iedereen. Mocht het land waar je naartoe wil hier niet bij staan neem dan contact met mij op want ik kan elke bestemming op de wereld voor je boeken.
Zelf heb ik Singapore, Sri Lanka, Thailand, Vietnam, Bali, Lombok, Nusa Lembogan, Nusa Cennigan en Gili Air bezocht.