Afrika

Afrika staat garant voor een bijzondere en afwisselende vakantie

Dit continent is een unieke bestemming en het maken van een rondreis is daarom één groot avontuur.

De natuurlijke schoonheid in Afrika is indrukwekkend. Je vind hier een grote diversiteit in landschappen. Zoals woestijnen en witte stranden, maar ook bergen en uitgestrekte natuurreservaten. De Sahara is de grootste woestijn ter wereld. Deze woestijn beslaat ongeveer 1/3 deel van het Afrikaanse continent.

Afrika bezit een hele rijke dierenwereld zoals olifanten, leeuwen, buffels en nog veel meer andere dieren. In Zuid Afrika is de kans groot dat je tijdens je vakantie kennis maakt met de Big Five. De Big Five zijn de leeuw, de olifant, de neushoorn, de luipaard en de buffel.

En natuurlijk mogen we de bevolking niet vergeten in veel landen in Afrika vind je nog traditionele dorpen.

Elk land in dit continent heeft zijn eigen charmes en bezienswaardigheden. Zoals de Victoria Falls in Zimbabwe, het Kruger park in Zuid Afrika, de piramides in Egypte en de witte zandstranden van Zanzibar.  De grote trek in Masai Mara in Kenia en de Serengeti in Tanzania is een once in a life time experience.  Dit is een natuurspektakel en elke dierenliefhebber zou dit eens in zijn leven gezien moeten hebben. Vanwege droogte kunnen de dieren niet alle seizoenen op dezelfde plek in de savanne blijven.  Miljoenen beesten zoals zebra’s, gazelle gnoe’s en meer, trekken over de savanne naar een andere plek op zoek naar water en voedsel. De tocht is wel 960 km lang.

Een reis Afrika staat garant voor een bijzondere en afwisselende vakantie. Het is ook mogelijk om een combinatie van verschillende landen te maken. Wil je graag op vakantie naar deze bijzondere bestemming! Vraag dan een reisvoorstel aan.