Afrika

Ontdek het onvergetelijke continent Afrika, waar avontuur en betovering hand in hand gaan.

Laat je verrassen door de diversiteit van landschappen, culturen en wilde dieren die dit adembenemende continent te bieden heeft. Van de majestueuze Kilimanjaro tot de uitgestrekte Serengeti-vlaktes, van de bruisende markten van Marrakech tot de serene stranden van Zanzibar, Afrika laat je hart sneller kloppen en je ziel tot leven komen.

Stap in de voetsporen van oude beschavingen en ontdek de mysteries van de piramides van Egypte. Laat je betoveren door de rijke geschiedenis van het oude Mali en ontmoet de vriendelijke stammen in de Okavango-delta van Botswana. Beleef de magie van de Victoria Falls en verken de uitgestrekte savannes van de Serengeti, waar het spektakel van de jaarlijkse migratie van wilde beesten plaatsvindt.

Laat je zintuigen prikkelen door de kleurrijke markten en smaken van Marokko, waar geuren van kruiden en exotische specerijen je tegemoet komen.

De natuurlijke schoonheid in Afrika is indrukwekkend. Je vind hier een grote diversiteit in landschappen. Zoals woestijnen en witte stranden, maar ook bergen en uitgestrekte natuurreservaten. De Sahara is de grootste woestijn ter wereld. Deze woestijn beslaat ongeveer 1/3 deel van het Afrikaanse continent.

Big Five

Afrika bezit een hele rijke dierenwereld zoals olifanten, leeuwen, buffels en nog veel meer andere dieren. In Zuid Afrika is de kans groot dat je tijdens je vakantie kennis maakt met de Big Five. De Big Five zijn de leeuw, de olifant, de neushoorn, de luipaard en de buffel.Laat je verwonderen door de overvloed aan wilde dieren in de wereldberoemde nationale parken van Kenia en Tanzania, waar je oog in oog kunt komen te staan met leeuwen, olifanten, neushoorns en giraffen.

Een reis Afrika staat garant voor een bijzondere en afwisselende vakantie. Het is ook mogelijk om een combinatie van verschillende landen te maken. Wil je graag op vakantie naar deze bijzondere bestemming! Vraag dan een reisvoorstel aan.