Actieve vakantie

Actieve vakanties zijn tegenwoordig helemaal in. Of je nou op vakantie gaat met je gezin, vrienden of samen er zijn genoeg mogelijkheden voor een actieve of avontuurlijke vakantie.

Ben je op zoek naar een actieve vakantie? ik help je graag met zoeken naar de juiste mogelijkheden.

Fietsvakantie

Kies voor een actieve vakantie op de fiets. Dit kan in groepsverband of op individuele basis. Je fietst langs de mooiste routes en je accommodaties voor onderweg zijn allemaal geboekt. Je bagage wordt elke dag voor je naar het volgende hotel gebracht dus daar hoef je je geen zorgen over te maken.
Fiets je graag op je eigen fiets dat is geen probleem. Ook is het mogelijk om ter plaatse een fiets te huren. Aanraders voor een fietsvakantie zijn Oostenrijk, Duitsland, Frankrijk, Portugal, Spanje, Slovenië en natuurlijk Nederland.

Wandelen

Het aanbod voor wandelreizen was al groot maar door Covid-19 is wandelen steeds populairder geworden. Je kan een wandelvakantie doen in de Serra de Tramuntana op Mallorca.  En dan vanuit je accommodatie elke dag een andere route wandelen.  Je kunt ook kiezen voor een wandelreis waar je van accommodatie naar accommodatie wandelt en je bagagetransport geregeld is. Er is heel veel keuze ook in zwaarte.
Geliefde wandelbestemmingen in Europa zijn Ierland, Scandinavië, de Alpenlanden, Spanje, Portugal, Madeira en La Palma. Ook kan je geweldige wandelingen maken in Peru of Canada.

Actieve vakantie met het gezin

Er zijn veel leuke actieve vakanties voor het hele gezin. Waarbij je gaat raften, mountainbiken, ziplinen, houtvlotvaren, canyoning of kanovaren. Dus heb je geen zin om de hele vakantie voor de caravan of bungalow te hangen met de kinderen! Overweeg dan eens een actieve vakantie. Er zijn mogelijkheden in heel Europa dus keuze genoeg.

Duikvakantie

Duiken is erg populair en het is natuurlijk geweldig om kennis te maken met de onderwaterwereld op jouw vakantiebestemming.
Er zijn speciale duikreizen maar uiteraard kan je ook gewoon een paar mooie duiken maken tijdens je vakantie. Ben je nog niet in het bezit bent van je duikbrevet dan kan je dit op veel bestemmingen ook halen. De mooiste plekken om te duiken vind je in Egypte, de Caribbean, Indonesië, Australië, de Filipijnen maar ook in Europa zijn er verschillende duikmogelijkheden.

Zeilvakantie

Vanuit Griekenland, Turkije en Kroatië worden er veel zeilvakanties aangeboden. Met een traditioneel gebouwd houten zeiljacht vaar je langs de kust van deze bestemmingen.
Ook is het mogelijk om in deze landen zelf een zeilboot te huren en dan in groepsverband met elkaar deze mooie wateren te ontdekken.

Will je genieten van een actieve vakantie vraag dan een reisvoorstel aan.