Wintersport

Ieder jaar weer gaan ruim een miljoen Nederlanders op wintersportvakantie. Kiest men voor Oostenrijk, Duitsland, Tsjechië,  het Franse skiparadijs of het bijzonder Lapland ?  Elke bestemming heeft zijn charme. Belangrijk is wat zoekt u op uw bestemming.

Bij wintersportvakantie wordt vaak alleen gedacht aan skiën en langlaufen. Er zijn daarnaast op diverse bestemmingen zoals Lapland en Zweden nog vele andere activiteiten te ondernemen zoals tochten met sneeuwscooter, rendier- of huskysafari, ijsvissen, schaatsen, varen met een ijsbreker en sneeuwschoenwandelen. Dus ook voor de niet-skiërs biedt de wintersport volop mogelijkheden.

Goede sneeuwcondities en mooi weer zijn belangrijke ingredienten voor een geslaagde wintersportvakantie. Maar de omgeving, de après-ski mogelijkheden, goede hotels en restaurants zorgen mede voor het ultieme wintersportgevoel.

Het wintersportseizoen begint al vroeg in november met allerlei spectaculaire openingsweekenden en duurt voort tot begin mei in sommige hooggelegen gebieden. Echte wintersportliefhebbers gaan vaak twee keer per jaar op wintersport. Naast de standaard jaarlijkse wintersportweek met het gezin worden skiweekends of midweekski’s met vriendengroepen of het bedrijf ook steeds populairder.

Accommodaties in wintersportgebieden zijn er in alle soorten en maten zoekt u een appartement, chatered chalet, hotel, pension of all inclusive.

Er zijn tegenwoordig veel verschillende vervoersmogelijkheden naar de wintersport. Vanaf Amsterdam en Rotterdam zijn er vele vluchtmogelijkheden naar Oostenrijk, Frankrijk en Italië. Vanaf half december rijden er ook weer diverse wintersportreinen richting de sneeuw .Er zijn ook diverse organisaties die busvervoer aanbieden zowel buspendels als georganiseerde busreizen.

Dus kortom heeft u wintersportplannen neem dan contact met mij op en we zoeken de wintersportbestemming die bij u past. Ook voor bedrijfsuitjes, incentives of short ski trips.